snow greek-product
search

Σπανακόπιτα Παραδοσιακή 1000γρ., Ελληνική, Μαριάννας

1238
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σπανακόπιτα (νηστίσιμη) της Μαριάννας με φρέσκο σπανάκι και μυρωδικά. Με τραγανό χειροποίητο φύλλο και γέμιση από ολόφρεσκα υλικά φτιαγμένη με την πατροπαράδοτη συνταγή.

11,30 €
με ΦΠΑ

Οι Πίτες Της Μαριάννας έχουν καθαρό βάρος κατά τη συσκευασία 1 κιλό. Είναι τοποθετημένες σε βολικό ταψάκι αλουμινίου και σε σακούλα κλεισμένη αεροστεγώς, πριν τοποθετηθούν στη χάρτινη συσκευασία τους. Κάθε Πίτα είναι χαραγμένη σε 15 κομμάτια, ενώ μπαίνει κατευθείαν στο φούρνο, χωρίς να χρειάζεται απόψυξη ή προθέρμανση του φούρνου. Επίσης, δεν απαιτείται επάλειψη με αυγό, βούτυρο ή κάτι άλλο. Φυσικά, όπως όλα τα προϊόντα του Αμπελουργικού Οίκοι Καζάκη, δεν περιέχει συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα.

Δείτε τα θρεπτικά συστατικά και τη διατροφική αξία για τη Παραδοσιακή Νηστίσιμη Σπανακόπιτα, Οι Πίτες της Μαριάννας από τα Βιολογικά Προϊόντα GreenHouseBio

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για τη Παραδοσιακή Νηστίσιμη Σπανακόπιτα, Οι Πίτες της Μαριάννας. Δείτε τα χαρακτηριστικά, τα θρεπτικά συστατικά, τη διατροφική αξία καθώς και πληροφορίες για ον τρόπο παρασκευής της.

Origin
Greek
Bio
Όχι

Βγάζουμε το ταψάκι απο την σακούλα του και το τοποθετούμε χωρίς ξεπάγωμα στην κάτω σχάρα του φούρνου, χωρίς προθέρμανση. Ανάβουμε το φούρνο στους 200o C με ψήσιμο κάτω και αέρα. Ψήνουμε για 30 - 45 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ, 99648259, 1ο ΧΛΜ Ν.ΓΩΝΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙ
Συγκατάθεση για cookie