snow greek-product bio-product
search

Σερραϊκή Ζύμη 9 Βιολογικά Χειροποίητα Φύλλα Κρούστας

16319
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα φύλλα ανοίγονται με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, όπως τα άνοιγαν οι γιαγιάδες μας με τη βέργα (βεργί) στον παραδοσιακό σοφρά. Το πρωτοποριακό με αυτό το προϊόν είναι ότι αφαιρείται από τα φύλλα (με τον πιο φυσικό τρόπο) η υγρασία που χρειάζεται , με αποτέλεσμα να διατηρούνται ''ζωντανά'' και τραγανά μετά το ψήσιμο. Το προϊόν παράγεται από 100% βιολογικές πρώτες ύλες. Η συσκευασία περιέχει 6 φύλλα στρόγγυλα. Η διάμετρός τους είναι 42- 48 εκ.

5,90 €
με ΦΠΑ

Η εταιρεία ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ από το 1979 που ιδρύθηκε, έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τα χειροποίητα προϊόντα ζύμης. Έχοντας σκοπό της τη διατήρηση της Ελληνικής παράδοσης και με σεβασμό στη μεσογειακή διατροφή, "ξεκλειδώνει" μία γεύση με ιστορία : "ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑ" (φύλλα βέργας). Είναι τα φύλλα που άνοιγαν οι γιαγιάδες μας με τη βέργα (βεργί) στην παραδοσιακή τάβλα (σοφράς). Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ βάζει τη δική της υπογραφή στη διατήρηση της γευστικής παράδοσης.

Με αφετηρία έναν υγιεινό τρόπο ζωής η εταιρεία παράγει χειροποίητα φύλλα πίτας και μπακλαβά βιολογικά, ολικής αλέσεως, πολύσπορα, με σπιρουλίνα, με βουβαλίσιο βούτυρο, με αλεύρι χαμηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη.

Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ βασισμένη στις σταθερές αξίες που διακατέχουν το πνεύμα της , μέσα από άψογη παραγωγική διαδικασία και αυστηρό έλεγχο πρώτων υλών που διασφαλίζεται από ISO 22000 και haccp , ανοίγει για εσάς το πιο αυθεντικό , το πιο σπιτικό, το πιο τραγανό και παραδοσιακό φύλλο που δοκιμάσατε ποτέ. Είναι ειδικά φτιαγμένο για όσους ξέρουν να ξεχωρίζουν το αληθινό σπιτικό χειροποίητο φύλλο.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Βιολογικό αλεύρι σίτου, βιολογικό αλεύρι χωριάτικο, βιολογικό αλεύρι φύλλου, φιλτραρισμένο νερό, βιολογικός κουρκουμάς, έξτρα παρθένο βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, βιολογικό ηλιέλαιο, αλάτι.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που διαχειρίζεται γάλα και ξηρούς καρπούς.

Ξεπαγώνετε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου (90 λεπτά).
Αφού βουτυρώσετε το ταψί, απλώνετε το κάθε φύλλο με λιωμένο βούτυρο.
Βάζετε τη φάσα στην μέση ή ανά 2 φύλλα.
Βουτυρώνετε το επάνω φύλλο. Χαράζετε το γλυκό και περιχύνετε με λιωμένο βούτυρο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160 C, χωρίς αέρα, για 1,5 ώρα περίπου.
Περιχύνετε το ζεστό γλυκό με το κρύο σιρόπι.
Διατήρηση: Να μην επανακαταψύχεται.
Διατηρείται στην κατάψυξη (-18 C) για 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Μετά την απόψυξη του διατηρείται για 2 ημέρες στην συντήρηση του ψυγείου.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie