bio-product
Τσάι Bedtime 30gr 17φακ. Βιολογικό Yogi Tea
search
  • Τσάι Bedtime 30gr 17φακ. Βιολογικό Yogi Tea
  • Τσάι Bedtime 30gr 17φακ. Βιολογικό Yogi Tea
  • Τσάι Bedtime 30gr 17φακ. Βιολογικό Yogi Tea
  • Τσάι Bedtime 30gr 17φακ. Βιολογικό Yogi Tea

Βιολογικό Τσάι Bedtime 17 φακελάκια 30γρ. Bio, Yogi Tea

7080
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού τσαγιού Bedtime για ύπνο & χαλάρωση, σε καταπληκτική τιμή από την ποικιλία τσάι του Greenhousebio.gr. Ο πιο ωραίος τρόπος για να χαλαρώσετε το βράδυ είναι ένα φλυτζάνι ζεστό τσάι. Το χαμομήλι, η λεβάντα, το μοσχοκάρυδο & η βαλεριάνα σας βοηθούν να αφήσετε τις ανησυχίες της ημέρας πίσω σας. Με αυτή τη διάθεση, μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας στα όμορφα πράγματα στη ζωή.

3,70 €
με ΦΠΑ

Συστατικά: μάραθος βιολογικής καλλιέργειας (31%), χαμομήλι βιολογικής καλλιέργειας (17%), μέντα βιολογικής καλλιέργειας, κάρδαμο βιολογικής καλλιέργειας, βαλσαμόχορτο βιολογικής καλλιέργειας, λεμονόχορτο βιολογικής καλλιέργειας, βαλεριάνα βιολογικής καλλιέργειας (6%), φασκόμηλο βιολογικής καλλιέργειας, άνθη λεβάντας βιολογικής καλλιέργειας (3%), μοσχοκάρυδο βιολογικής καλλιέργειας.

Προτίνεται για συμπτώματα αϋπνίας και υπερένταση.

Δείτε τη σειρά από βιολογικό τσάι της Yogi Tea στο βίντεο:

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie