bio-product
search

Matcha Ninja Box Ceremonial Grade 10 Single Serving Sachets

16349
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ανακαλύψτε τον βασιλιά των αντιοξειδωτικών και του πράσινου τσαγιού, το Matcha Ninja! Το Matcha Ninja είναι 100% βιολογικό και ελεγμένο για βαρέα μέταλλα, προσφέροντας σας μια ασφαλή και υγιεινή επιλογή.

21,20 €
με ΦΠΑ

Με το Matcha Ninja μπορείτε να ανανεώσετε το σώμα και το μυαλό σας, καθώς προσφέρει πλούσια ποσότητα αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων. Επιπλέον, με την κατανάλωση του Matcha, μπορείτε να αυξήσετε την ενέργεια και την αντοχή σας, να βελτιώσετε την πεπτική σας λειτουργία και να μειώσετε το στρες.

Το Matcha Ninja είναι εύκολο στην παρασκευή και διαλύεται εύκολα σε κρύο νερό χωρίς να αφήνει πικρή γεύση. Απλώς προσθέστε μόλις 1/2 κουταλάκι του γλυκού στο ποτό σας και απολαύστε ένα αναζωογονητικό και υγιεινό ρόφημα. Μπορείτε να το απολαύσετε ως παγωμένο ρόφημα, σαν smoothie ή να το προσθέσετε στην αγαπημένη σας συνταγή. Απολαύστε τα οφέλη του Matcha χωρίς την πικρή γεύση που συνήθως συνοδεύει το μάτσα τσάι.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Bιολογικό τσάι Matcha

Για να παρασκευάσετε το Matcha Ninja, μπορείτε να αναμείξετε μία κουταλιά του τσαγιού του Matcha Ninja σε ζεστό νερό (70°C) και να ανακατέψετε καλά μέχρι να δημιουργηθεί αφρός στην επιφάνεια. Μπορείτε επίσης να διαλύσετε το Matcha Ninja σε κρύο νερό.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie