search

Καπάκια για Φρούτα και Λαχανικά 3τεμ. Food Huggers

14246
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ξεχάστε την πλαστική μεμβράνη, τις σακούλες και το αλουμινόχαρτο! Αυτά τα εξαιρετικά ευέλικτα καλύμματα σιλικόνης κλειδώνουν τη φρεσκάδα χάρη στην άνετη εφαρμογή τους. Εύκολο στο καθάρισμα και στην αποθήκευση, ένα σετ έχει 3 καλύμματα που σφραγίζουν φρούτα και λαχανικά διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών. Μπορείτε ακόμη να τα χρησιμοποιήσετε για να σφραγίσετε ένα ανοιχτό κουτί ή βάζο.

13,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Σετ 3 διαφορετικών μεγεθών φαγητών. Σφραγίστε τέλεια τα πάντα, από μπανάνες μέχρι ντομάτες και λεμόνια. Επιλέξτε το πλησιέστερο μέγεθος και στη συνέχεια πιέστε το απαλά γύρω από το προϊόν. Όχι άλλο πλαστικό φύλλο ή σακούλες! Οι θήκες φαγητού πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και καθαρίζονται εύκολα. 100% χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σφραγίσει ένα ανοιχτό κουτί ή βάζο

Zero Waste / 100% Σιλικόνη / Χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις / Plastic free

Πιέστε το φαγητό προς τα κάτω μέσα στο Hugger, έτσι ώστε οι άκρες να σχηματίσουν μια σφράγιση και το κάτω μέρος από σιλικόνη να ασφαλίσει στους χυμούς.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie