• Νέο
greek-product bio-product
search

Ecos Υγρό Πιάτων για Πλύσιμο στο Χέρι - Αμύγδαλο 500ml

16361
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το υπερσυμπυκνωμένο, χαμηλού αφρισμού, ασφαλές και πολύ αποτελεσματικό υγρό καθαριστικό πιάτων ECOS®, καθαρίζει και απομακρύνει τα λίπη ενώ είναι συγχρόνως απαλό με το δέρμα.

3,10 €
με ΦΠΑ

Παρασκευάζεται με συστατικά φυτικής προέλευσης, είναι μη τοξικό, άμεσα βιοδιασπώμενο και με ισορροπημένο pH χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Τα προϊόντα ECOS™ είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε την οικογένειά σας, τα κατοικίδιά σας, το σπίτι σας, και το περιβάλλον από τα βλαβερά χημικά των συμβατικών απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων!

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Περιέχει κάτω του 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες & αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει συντηρητικά: PHENOXYETHANOL & αρωματικές ουσίες.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie