greek-product bio-product
search

Βιολογικό Ξύδι από Λευκό Κρασί 500ml Βιοαγρός

14607
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το λευκό βιολογικό ξύδι προέρχεται 100% από λευκό κρασί. Είναι ιδανικό για σαλάτες με ωμά ή βρασμένα λαχανικά, για λευκές σάλτσες και μαρινάδες. Δοκιμάστε το και απογειώστε τα πιάτα σας.

2,70 €
με ΦΠΑ

Η λέξη «Ξίδι» ή «Ξύδι» βγαίνει από το οξίδιον υποκοριστικό της λέξης όξος. Αποτελεί ένα όξινο υγρό που προέρχεται από τη ζύμωση της αιθανόλης του κρασιού σε αιθανικό οξύ, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και με τη βοήθεια κάποιων χρήσιμων βακτηρίων. Το ξύδι, αποτελεί ένα σπουδαίο φυσικό συντηρητικό για τα κρέατα, τα ψάρια, τα διάφορα λαχανικά κ.α. (λαχανικά τουρσί, γαύρος σε ξύδι κ.α.) Είναι πάρα πολλές - και πολύ σημαντικές - οι χρήσεις του λευκού ξυδιού. Έχει εκπληκτικές ιδιότητες καθαρισμού και αφαίρεσης των άσχημων οσμών.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Βιολογικό ξύδι από λευκό κρασί. Περιέχει ΘΕΙΩΔΗ.  *Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Ενέργεια:
80 kJ / 19 kcal
Λιπαρά:
0.0g
Υδατάνθρακες:
0.2g
Αλάτι:
0.01g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie