• -10%
bio-product
Βούτυρο Σώματος με Καρύδα & Αργκάν, 150 ml, Suntribe
search
  • Βούτυρο Σώματος με Καρύδα & Αργκάν, 150 ml, Suntribe
  • Βούτυρο Σώματος με Καρύδα & Αργκάν, 150 ml, Suntribe
  • Βούτυρο Σώματος με Καρύδα & Αργκάν, 150 ml, Suntribe
  • Βούτυρο Σώματος με Καρύδα & Αργκάν, 150 ml, Suntribe

Βιολογικό Βούτυρο Σώματος με Καρύδα & Αργκάν, 150 ml, Suntribe

13267
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά 100% φυσικού βούτυρου σώματος με καρύδα & αργκάν, Suntribe σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα ομορφιάς του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Παρέχει εντατική ενυδάτωση και θρέψη που διαρκεί! Χωρίς αλλεργιογόνα και συστατικά που προκαλούν ερεθισμό! Με αξεπέραστο άρωμα καρύδας!

18,71 €
20,79 €
με ΦΠΑ

Αγνή και πλούσια φόρμουλα με πέντε premium 100% βιολογικά και vegan συστατικά.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ & ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ

Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και Β, το λάδι Jojoba υποστηρίζει την αποκατάσταση της επιδερμίδας, ενώ το λάδι Argan δίνει στο δέρμα σας φυσική φροντίδα και αποκαθιστά την ελαστικότητά του.

0% ΠΡΟΣΘΕΤΑ!

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter°, Cocos Nucifera (Coconut) Oil°, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil° Theobroma Seed Butter°, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil°. °Βιολογικό

Υλικό: 56% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, 100% ανακυκλωμένο χαρτί στις ετικέτες. Χωρίς πλαστικό.  

Τρόπος ανακύκλωσης: Αφαιρέστε το υπόλοιπο βούτυρο σώματος με λίγο χαρτί και ξαναχρησιμοποιήστε το δοχείο ως δοχείο για μικροαντικείμενα όπως κοσμήματα ή μπαχαρικά! Κατασκευάζεται στην Ε.Ε. 

Διάρκεια ζωής: Έως 24 μήνες, ελέγξτε την ημερομηνία στη συσκευασία. Εάν η σύσταση ή η μυρωδιά του βουτύρου σώματος δεν αλλάξει αισθητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το body butter μετά την ημερομηνία λήξης. Φυλάσσετε σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου ή πιο δροσερό (8 έως 20 βαθμούς). Φυλάξτε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΝΙΚΗΤΑ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ, 2310443441, 800874891, Κ.ΑΙΓΥΠΤΙΑΔΗ 17
Συγκατάθεση για cookie