snow greek-product bio-product
Βιολογικά Ντολμαδάκια Bio 300γρ. Κατεψυγμένα, Ελληνικά, Αμπελοφυλλα Μαριανας
search
  • Βιολογικά Ντολμαδάκια Bio 300γρ. Κατεψυγμένα, Ελληνικά, Αμπελοφυλλα Μαριανας

Βιολογικά Ντολμαδάκια 300g Κατεψυγμένα, Ελληνικά, Μαριάννας

1251
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παράγονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Τα συστατικά (βιολογικά αμπελόφυλλα Μαριάννας με ρύζι, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο, κρεμμυδάκι και μυρωδικά) έρχονται κάθε μέρα με ξεχωριστές παραλαβές, ώστε να είναι πάντα φρέσκα, ενώ ο χυμός λεμονιού είναι φρεσκοστυμμένος.

8,55 €
με ΦΠΑ

Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας είναι το πλέον πρόσφατο προϊόν της Μαριάννας Καζάκη. Η παρασκευή τους ξεκίνησε μόλις το χειμώνα του 2005, μετά από φορτική πίεση φίλων και γνωστών που ήθελαν να μπορούν να απολαμβάνουν την αυθεντική γεύση χωρίς κόπο.

Η πρώτη δοκιμαστική παρτίδα έγινε ανάρπαστη σε κατάστημα delicatessen στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, αποφασίστηκε η συνεχής παραγωγή του προϊόντος.

Η ξεχωριστή ποιότητά του οφείλεται φυσικά το γεγονός ότι παράγονται με τα Αμπελόφυλλα Της Μαριάννας αλλά και πάντα σύμφωνα με την πετυχημένη συνταγή της Μαριάννας. Τα ντολμαδάκια της Μαριάννας δεν περιέχουν κιμά.

Παράγονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Τα συστατικά έρχονται κάθε μέρα με ξεχωριστές παραλαβές, ώστε να είναι πάντα φρέσκα, ενώ ο χυμός λεμονιού είναι φρεσκοστυμμένος. Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Βιολογικά αμπελόφυλλα Μαριάννας, ρύζι, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο, κρεμμυδάκι και μυρωδικά.

Τα ντολμαδάκια της Μαριάννας είναι έτοιμα με 20 λεπτά βράσιμο σε σιγανή φωτιά. Το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε είναι νερό, λάδι και λεμόνι, και είναι έτοιμα!

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie