snow bio-product
Βιολογική Πίτσα Πεπερόνι Vegan Bio 350γρ., Natural Cool
search
  • Βιολογική Πίτσα Πεπερόνι Vegan Bio 350γρ., Natural Cool

Βιολογική, Vegan Πίτσα Πεπερόνι 350g Natural Cool

2703
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τραγανή,νόστιμη πίτσα με πικάντικο λουκάνικο vegan .

6,97 €
με ΦΠΑ

Ψήνεται κατευθείαν από την κατάψυξη . Προθερμάνετε το φούρνο στους 225 ° C (στον αέρα : 200 ° C). Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας από το προϊόν και τοποθετήστε την πίτσα στην κεντρική σχάρα του φούρνου . Ψήστε για περίπου. 10-12 λεπτά (ανάλογα με τον τύπο του φούρνου).

Αποθηκεύεται στους -18 ° C . Δεν επανακαταψύχεται εφόσον αποψυχθεί .

Διατροφική ανάλυση ανά 100γρ.

Ενέργεια kJ / kcal 546 kJ / 130 kcalλίπος 3,1 gκορεσμένα λιπαρά οξέα 0,3 gυδατάνθρακες 20,9 gαπό αυτό, ζάχαρα 1,4 gφυτικές ίνες 1,8 gπρωτεΐνη 3,6 gνάτριο 2 mg

Η NATURAL COOL παράγει πίτσες με 100% βιολογικα συστατικά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα .Οι πίτσες γίνονται χωρίς τεχνητά πρόσθετα , δεν έχουν πρόσθετη ζάχαρη, και φυσικά είναι απαλλαγμένα από γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Επιπλέον χρησιμοποιείται βιολογική μαγιά και όχι συμβατική λεκιθίνη σόγιας Έτσι προσφέρεται μια 100% βιολογική πίτσα εξαιρετικής ποιότητας .

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Συστατικά : βάσηαλεύρι, νερόηλιέλαιο ** μαγιάθαλασσινό αλάτι Επικάλυψη ψιλοκομμένες ντομάτες * (27%), λουκάνικο vegan * (9%), κολοκυθάκι * (8,5%), κόκκινη και κίτρινη πιπεριά * (7%), ρίγανη *πιπέρι *,  πάπρικα*θαλασσινό αλάτι
Όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας .

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ Ε.Π.Ε Τ:2106215600

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie