snow bio-product
Βιολογική Πίτσα Λαχανικών Bio 380γρ., Natural Cool
search
  • Βιολογική Πίτσα Λαχανικών Bio 380γρ., Natural Cool

Βιολογική Πίτσα Λαχανικών Bio 380γρ., Natural Cool

2699
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής πίτσας λαχανικών, κατεψυγμένης, της Natural Cool στην καλύτερη τιμή από το τμήμα φρέσκων προϊόντων του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Mε λεπτή, τραγανή βάση, προψημένη σε φούρνο με ξύλα και με πλούσια επικάλυψη από λαχανικά & τυρί .

5,70 €
με ΦΠΑ

Η NATURAL COOL παράγει πίτσες με 100% βιολογικα συστατικά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Οι πίτσες γίνονται χωρίς τεχνητά πρόσθετα, δεν έχουν πρόσθετη ζάχαρη, και φυσικά είναι απαλλαγμένα από γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Επιπλέον χρησιμοποιείται βιολογική μαγιά και όχι συμβατική λεκιθίνη σόγιας. Έτσι προσφέρεται μια 100% βιολογική πίτσα εξαιρετικής ποιότητας .

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie