• -20%
Λοσιόν Σώματος & Χεριών με Βούτυρο Κακάο για Ξηρό Δέρμα 230ml, Jason
search
  • Λοσιόν Σώματος & Χεριών με Βούτυρο Κακάο για Ξηρό Δέρμα 230ml, Jason
  • Λοσιόν Σώματος & Χεριών Με Βούτυρο Κακάο 230ml Jason

Λοσιόν Σώματος & Χεριών με Βούτυρο Κακάο για Ξηρό Δέρμα 230ml, Jason

6495
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πλούσια σε εκχυλίσματα βοτάνων, μη λιπαρή λοσιόν σώματος, που προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση. Το πλούσιο βούτυρο κακάο, το έλαιο ηλίανθου και το καταπραϋντικό εκχύλισμα χαμομηλιού, μαλακώνουν και βοηθούν στην ανακούφιση από το εξαιρετικά ξηρό και τραχύ δέρμα . Με τη χρήση , της λοσιόν σώματος με βούτυρο κακάο της Jason, το δέρμα γίνεται πάλι λείο και απαλό .

12,56 €
15,70 €
με ΦΠΑ

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice (*), Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (*), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (*), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Allantoin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose , Carbomer, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Fragrance (Parfum) (*) Πιστοποιημένο βιολογικό συστατικό.

Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόζεται σε ελαφρώς υγρό δέρμα μετά το πλύσιμο των χεριών και το ντους. Επικεντρωθείτε στα ξηρά, τραχιά σημεία όπως αγκώνες, φτέρνες και γόνατα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie