• -20%
bio-product
Gel με 98% Αλόη για Αφυδατωμένο Δέρμα 115ml, Jason
search
  • Gel με 98% Αλόη για Αφυδατωμένο Δέρμα 115ml, Jason

Gel με 98% Βιολογική Αλόη για Αφυδατωμένο Δέρμα 115ml, Jason

2103
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Gel με Αλόη 98%. Ένα από τα εκλεκτότερα ενυδατικά της φύσης, η αγνή Αλόη Βέρα, βρίσκεται σε πολύ υψηλή συγκέντρωση σε αυτό το προϊόν. Μη λιπαρή, διεισδύει, απαλύνει, και αναγεννά το σκασμένο και αφυδατωμένο δέρμα. Επαναφέρει την ενυδάτωση μετά την έκθεση στον αέρα και τον ήλιο.

8,32 €
10,40 €
με ΦΠΑ

Το τζελ Αλόης της Jason καταπραΰνει με Αλλαντοΐνη και Αζουλέα. Ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση ολόκληρου του σώματος. Βιοδιασπώμενο, χωρίς ζωικά παράγωγα, χωρίς πειράματα σε ζώα, χωρίς Parabens.

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua (Water), Carbomer, Gluconolactone, Potassium Hydroxide, Glycerin, Arginine, Allantoin, Panthenol, Menthol, Sodium Phytate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Fragrance (Parfum)

*Πιστοποιημένο βιολογικό συστατικό

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie