snow greek-product
Μπιφτέκια Λαχανικών 440γρ. Κατεψ."Τα Νησιώτικα"
search
  • Μπιφτέκια Λαχανικών 440γρ. Κατεψ."Τα Νησιώτικα"
  • Μπιφτέκια Λαχανικών 440γρ. Κατεψ."Τα Νησιώτικα"

Μπιφτέκια Λαχανικών Κατεψυγμένα 440γρ., Ελληνικά, Τα Νησιώτικα

6555
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ίσως το πιο νόστιμο μπιφτέκι λαχανικών που έχετε δοκιμάσει ! Πατάτα, κρεμμύδι, πράσο, σέλινο, μαιντανός, καρότο, αρακάς, καλαμπόκι, δυόσμος. Αυτά είναι τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται για αυτή την πανδαισία γεύσεων με το όνομα Μπιφτέκι Λαχανικών. Ένα προιόν Σαρακοστιανό που όμως δοκιμάζοντας κανείς καταλαβαίνει ότι 11 μήνες είναι πάρα πολλοί για να περιμένει πότε θα το ξαναφάει…

3,90 €
με ΦΠΑ

Για το ψήσιμο των Νησιώτικων χρησιμοποιούμε είτε φριτέζα είτε αντικολλητικό τηγάνι. Το είδος του λαδιου που χρησιμοποιούμε είναι ή σπορέλαιο ή ελαιόλαδο.

Τα μπιφτέκια λαχανικών πρέπει απαραιτήτως να τηγανίζονται εντελώς παγωμένα, κατευθείαν από την κατάψυξη και αφού το λάδι έχει πιάσει την απαιτούμενη θερμοκρασία (170 βαθμούς) . Τα μπιφτέκια είναι έτοιμα όταν πάρουν ένα έντονο χρυσαφί χρώμα και αρχίσουν να επιπλέουν.

Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ Τ:2310715744

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ, 2310715744, 801844190, ΓΕΦΥΡΑ
Συγκατάθεση για cookie