• Νέο
bio-product
search

Wisselwaar Βιολογικό Κοφτό Μακαρονάκι Ολικής Άλεσης 550g

16393
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το μακαρόνι ολικής άλεσης είναι η ιδανική βάση για τα ζυμαρικά σας. Αυτοσχεδιάστε με τα υλικά της αρεσκείας σας και δημιουργήστε το ιδανικό σας πιάτο.

4,60 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Ο λόγος που κάνει ωφέλιμα προϊόντα ολικής άλεσης δεν είναι οι θερμίδες τους, αλλά η ποιότητα τους καθώς περιέχουν περισσότερες φυτικές ίνες και βιταμίνες σε σχέση με τα λευκά. Επίσης, βοηθούν στον έλεγχο του βάρους, στην προάσπιση της υγείας και με το σωστό μαγείρεμα κατατάσσονται στα τρόφιμα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, σημαντική πληροφορία για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη.

Περιέχουν 25 έως 90% περισσότερα θρεπτικά συστατικά φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, φωσφόρο, ασβέστιο και αντιοξειδωτικά.

Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης είναι εξαιρετική πηγή σύνθετων υδατανθράκων, περιέχουν λίγες πρωτεΐνες και ελάχιστα λιπαρά.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Σιμιγδάλι ολικής αλέσεως σκληρό ΣΙΤΑΡΟ*. * = Βιολογικό

Ενέργεια 372 kcal (1574 kJ) Λίπος 2,3 γρ Κορεσμένα λιπαρά 0,5 γρ Υδατάνθρακες 72 γραμμάρια Σάκχαρα 3,1 γρ Φυτικές ίνες 8 γραμμάρια Πρωτείνες 11,8 γρ Αλάτι 0,001 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie