bio-product
search

Τονοσαλάτα El Gusto Mexico 160g Followfood

14567
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η εταιρία Followfood διαθέτει μεγάλη γκάμα αλιευμάτων βιώσιμης αλιείας. Επιλέξτε ανάμεσα σε τόνο, τονοσαλάτες, ρέγγα και άλλα πολλά.

6,15 €
με ΦΠΑ

Με τόνο από βιώσιμη αλιεία καθώς και βότανα και λαχανικά αποκλειστικά από βιολογική καλλιέργεια. Ο τόνος Bonito προέρχεται από μια από τις πιο βιώσιμες αλιευτικές δραστηριότητες τόνου με ψάρεμα με αγκίστρια και παραγάδια στις Μαλδίβες. Εδώ οι τόνοι εξακολουθούν να ψαρεύονται μεμονωμένα με ένα καλάμι (μπαμπού), όλα με το χέρι.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Συστατικά: ΤΟΝΟΣ 25% (Katsuwonus pelamis), καλαμπόκι*, φασόλια*, σάλτσα (πόσιμο νερό, πελτές τομάτας*, ηλιέλαιο*, ζαχαροκάλαμο*, θαλασσινό αλάτι, άμυλο πατάτας*, σκόρδο*, τσίλι*, κύμινο*), κόκκινο πάπρικα*, κρεμμύδια*, αρακάς*, τσίλι*, κόλιανδρος*

*προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Προϊόν Γερμανίας

Ενέργεια kj 456kj
Ενέργεια kcal 109kcal
Λιπαρά 4.3g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.5g
Υδατάνθρακες 7.7g
εκ των οποίων σάκχαρα 1.4g
Εδώδιμες ίνες 8.5g
Πρωτεΐνες 3.1g
Αλάτι 0.61g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie