search

Έλαιο Καρπών Ιπποφαούς 60 Caps 600mg Full Health

14978
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με ιπποφαές, πηγή λιπαρών οξέων, καροτενοειδών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

21,75 €
με ΦΠΑ

Το Full Health Έλαιο Καρπών Ιπποφαούς 600 mg είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα με έλαιο ιπποφαούς (προϊόν ψυχρής έκθλιψης), πηγή λιπαρών οξέων, καροτενοειδών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Το ιπποφαές (Sea buckthorn) είναι ένα φυτό με υψηλή περιεκτικότητα σε διάφορα μικροθρεπτικά συστατικά, καθώς και σε ενώσεις όπως τα φλαβονοειδή και τα καροτενοειδή, γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση.

Χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ και διαθέτει αναλογία 1:1 στα ωμέγα-3 (α-λινολενικό) και ωμέγα-6 (λινολεϊκό) λιπαρά οξέα. *

Στα πλαίσια της πρόληψης και του εμπλουτισμού της διατροφής με ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά, το έλαιο του ιπποφαούς μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο στην υγεία. *

Τέλος, η περιεκτικότητά του σε ενώσεις όπως τα φλαβονοειδή και η β-σιτοστερόλη προσδίδει καρδιοπροστατευτικά οφέλη και έχει συσχετιστεί με την υποστήριξη υγιών επιπέδων χοληστερόλης. *

Το προϊόν έχει ελεγχθεί βάσει των τεχνικών προδιαγραφών του Ph.Eur και του USP (European and US pharmacopeia).

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Έλαιο ιπποφαούς (προϊόν ψυχρής έκθλιψης), ζελατίνη, γλυκερίνη, απεσταγμένο νερό.

Λαμβάνετε 1 ή 2 κάψουλες ημερησίως έως και 3 φορές την ημέρα.

Δόσεις ανά Συσκευασία: 60

Περιεκτικότητα ανά Δόση% ΣΗΠ*
Έλαιο καρπών ιπποφαούς 600 mg -
αποδίδει καροτενοειδή ως β-καροτένιο κατ’ ελάχιστο 0.48 mg -
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie