search

Pain Block 60 Caps Full Health

14962
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β12,πατενταρισμένο φολικό οξύ, ουριδίνη και φυτικά εκχυλίσματα.

28,50 €
με ΦΠΑ

Η FULL HEALTH, συνδύασε στην φόρμουλα αυτή όλα τα φυτικά εκχυλίσματα που παραδοσιακά έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην μείωση του πόνου με ουριδίνη και βιταμίνες Β, με στόχο να προσφέρει με αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο την λύση και την ανακούφιση σε όλους

Σύμφωνα με αποτελέσματα πολλών κλινικών μελετών και ερευνών: «Ο συνδυασμός UMP + φολικού οξέος + βιταμίνης Β12 είναι αποτελεσματικός έναντι του νευροπαθητικού πόνου . Αυτό οδηγεί σε στατιστικά σημαντικές μειώσεις όχι μόνο στη συνολική βαθμολογία (σκορ πόνου) αλλά και στην ένταση του πόνου, τον αριθμό των περιοχών που επηρεάζονται και την διάχυση του πόνου. Επιπλέον, καθιστά δυνατή τη μείωση της δοσολογίας ταυτόχρονης φαρμακευτικής αγωγής.»

Με το Pain Block, επιτυγχάνουμε αναγέννηση του νευρικού ιστού με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα φυτικά συστατικά του Pain Block μειώνουν και ελέγχουν την ενδογενή παραγωγή και δράση των κυριότερων ενζύμων και παραγόντων δημιουργίας φλεγμονής στο σώμα .Ελέγχουν έτσι και καταστέλλουν τον νευρομυικό πόνο

Και λιγότερος πόνος, σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής

Ο πόνος των νεύρων συμβαίνει όταν τα νεύρα είναι ερεθισμένα ή καταστραφούν. Η μηχανική πίεση στα νεύρα μπορεί να προκύψει από φθορά της σπονδυλικής στήλης, τραυματισμούς, μεταβολικές διαταραχές (όπως ο διαβήτης), κατανάλωση αλκοόλ, ιογενείς λοιμώξεις ή φλεγμονή. Ο πόνος στην πλάτη οφείλεται στην διατάραξη της ισορροπίας μεταξύ νεύρων, μυών και οστών για παράδειγμα, από κακή στάση, έλλειψη άσκησης ή ψυχικό στρες. Το αποτέλεσμα ερεθισμένων ή κατεστραμμένων περιφερικών νεύρων είναι πάντα ο επίμονος πόνος Εάν οι ανελαστικοί ή τεντωμένοι μύες της πλάτης ασκήσουν πίεση στα νεύρα, αυτό τελικά οδηγεί σε μόνιμο ερεθισμό των νεύρων και έτσι στον πόνο. Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, η επιλογή είναι τα παυσίπονα, τα οποία όμως έχουν αποτέλεσμα μόνο στην φλεγμονή και όχι στην καταστροφή και την μόνιμη πίεση των νευρομυώνων. Τα κατεστραμμένα νεύρα μπορούν να επιδιορθωθούν σε κάποιο βαθμό. Ωστόσο, ο οργανισμός απαιτεί επαρκή δομικά στοιχεία για αυτό. Μόνο τότε μπορεί να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς επισκευής.

BOSWELLIA SERRATA EXTRACT 5:1 Εκχύλισμα ινδικού λιβάνου που αποδίδει > 65% boswellic acid  (HPLC) - Quatrefolic[6S-5-METHYLTETRAHYDROFOLIC ACID] Που αποδίδει φολικό οξύ-  UMP [ URIDINE-5-MONOPHOSPHATE DISODIUM SALT] Καθαρής συγκέντρωσης 98%((HPLC) - BITAMINH B12 [μεθυλοκομπαλαμίνη] - WHITE WILLOW BARK EXTRACT  [Salix Alba]  Εκχύλισμα φλοιού ιτιάς που αποδίδει  salicylic acid  > 15% ( HPLC) 

ΥΛΙΚΟ ΚΑΨΟΥΛΑΣ  υδροξυπροπυλομεθυλοσελλουλόζη( φυτική κυτταρίνη)

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και

γενετικά τροποποιημένα συστατικά.     

 Λαμβάνετε  1 κάψουλα την ημέρα με γεύμα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie