search

L-Lysine 120 Caps 570 mg Full Health

14949
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με το αμινοξύ λυσίνη στην φυσική του μορφή.

17,25 €
με ΦΠΑ

Η λυσίνη είναι ένα δομικό στοιχείο για την πρωτεΐνη. Είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ επειδή το σώμα σας δεν μπορεί να το φτιάξει, επομένως πρέπει να το λαμβάνετε από τα τρόφιμα. Βρίσκεται σε υψηλά ποσοστά σε ζωϊκά τρόφιμα και συγκεκριμένα, η λυσίνη που βρίσκεται στις πρωτεϊνες των γαλακτοκομικών εμφανίζει και την μεγαλύτερη απορρόφηση, ενώ η λυσίνη βρίσκεται σε ανεπαρκείς ποσότητες σε τρόφιμα όπως τα δημητριακα.

Η λήψη της συμπληρωματικά συστήνεται, όπου η διατροφική πρόσληψη υστερεί με έμφαση σε ηλικιωμένα άτομα και αυστηρά χορτοφάγους

Απαραίτητη για το μυοσκελετικό σύστημα, μέσω της μετατροπής της σε ελαστίνη και κολλαγόνο

Για την υγεία των οστών καθώς μειώνει τα ποσοστά ασβεστίου στα ούρα και συμβάλλει στην απορρόφηση του απο τα οστά

Η λυσίνη σε συνδυασμό με την αργινίνη διεγείρουν τους μηχανισμούς αναδόμησης των οστών συμβάλλοντας στην υγεία των οστών

Παίζει καθοριστικό ρόλο στην σηματοδότηση των μηχανισμών του ανοσοποιητικού συστήματος

Λειτουργεί ως παράγοντας επούλωσης πληγών

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:. 100% λυσίνη ελεύθερης μορφής

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: υλικό κάψουλας: φυτική κυτταρίνη

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα. Χωρίς  τεχνητά αρώματα. Χωρίς συντηρητικά

Λαμβάνετε  1- 3 κάψουλες  την ημέρα  με άδειο στομάχι.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie