search

Schisandra Extract 90 Caps 220mg Full Health

14970
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με σταθεροποιημένο εκχύλισμα μούρων σισάνδρας. Εγγυημένης ποιότητας προιόν που αποδίδει 9% σισανδρίνες.

19,50 €
με ΦΠΑ

Το φυτό schisandra χρησιμοποιείται απο την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, περιέχει διάφορα βιοενεργά συστατικά όπως λιγνάνες, τριτερπένια, φαινολικά οξέα, φλαβονοειδή και πολυσακχαρίτες, με τις χαρακτηριστικές λιγνάνες του φυτού που ονομάζονται σισανδρίνες να κυριαρχούν.

Εκχύλισμα σισάνδρας που αποδίδει 9% σε σισανδρίνη

Η υπάρχουσα βιβλιογραφία συσχετίζει τα συστατικά που περιέχονται στο φυτό με την υγεία του δέρματος, με την βελτίωση του στρες που οφείλεται στο γήρας, με την βελτίωση της νοητικής λειτουργίας και την ηπατική υγεία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα από τους καρπούς της σισάνδρας (Schisandra
chinensis Bail ), τυποποιημένο σε 9% σισανδρίνη, σταθεροποιητής -
υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος καψακίου). 

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά

τροποποιημένα συστατικά.  

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΟΥΡΩΝ ΣΙΣΑΝΤΡΑΣ 220 mg **
Που αποδίδει min 9% σισανδρίνη 19.8 mg **

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie