search

Normaltens 30 Caps Full Health

14988
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά εκχυλίσματα ελιάς, κράταιγου, ορθοσίφονα, μαύρου σκόρδου και συνένζυμο Q10.

14,25 €
με ΦΠΑ

Το Plameca Normaltens είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, κράταιγου, Java tea και μαύρου σκόρδου, συνδυαστικά με συνένζυμο Q10.

Στοχεύει στην υποστήριξη και στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε φυσιολογικές τιμές.

Τριπλή δράση για το καρδιαγγειακό σύστημα: *

  • Υποστηρίζει την υγιή αρτηριακή πίεση με τα φύλλα ελιάς, το εκχύλισμα μαύρου σκόρδου και τον κράταιγο.
  • Καρδιοπροστατευτικό αποτέλεσμα από το συνένζυμο Q10.
  • Διουρητικό αποτέλεσμα από το εκχύλισμα Java tea.

Ο συνδυασμός των συστατικών λειτουργεί με συνεργικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Τα φύλλα ελιάς είναι πλούσια σε φαινολικές ουσίες, με την ελαιοευρωπαΐνη ως πρωταγωνιστή για τα ευεργετικά οφέλη του εκχυλίσματος στην ανθρώπινη υγεία. Μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών επιπέδων αρτηριακής πίεσης. *

Το μαύρο σκόρδο χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) έχουν εγκρίνει τη χρήση του σκόρδου σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος από την αθηροσκλήρωση.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του κράταιγου σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την ανακούφιση των παροδικών καρδιακών συμπτωμάτων, όπως το αίσθημα παλμών, που δεν σχετίζονται με οξείες ή χρόνιες καρδιακές παθήσεις.

Το εκχύλισμα Java tea (Orthosiphon aristatus) χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως διουρητικό (EMA).

Το συνένζυμο Q10 χαρακτηρίζεται ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και η συμπληρωματική λήψη του έχει συσχετιστεί με μειωμένους βιοδείκτες οξειδωτικού στρες σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και στεφανιαία νόσο, ενώ συμβάλλει στην αποκατάσταση της έλλειψης που προκύπτει από την εκτεταμένη λήψη στατινών. *

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Φυτική κυτταρίνη, διγλυκερίδιο λιπαρών οξέων, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, χρώμα (σύμπλοκο χλωροφύλλης χαλκού).

Πάρτε κατά προτίμηση μία κάψουλα με το πρωινό και μια άλλη κάψουλα με  το δείπνο,

Δόσεις ανά Συσκευασία: 15

Περιεκτικότητα ανά Δόση% ΣΗΠ*
Εκχύλισμα φύλλων ελιάς (ξηρό)  400 mg -
αποδίδει 20% ελαιοευρωπαΐνη 80 mg -
Εκχύλισμα κράταιγου (ξηρό) 100 mg -
αποδίδει 1.5% (vitexin) 1.5 mg -
Εκχύλισμα φύλλων java tea 100 mg -
αποδίδει 0.1% sinensetin 0.1 mg -
Εκχύλισμα μαύρου σκόρδου (ξηρό) 30 mg -
Συνένζυμο CoQ10 (ουμπικινόνη) 10 mg -
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie