search

Astragalus Root Extract 90 Caps 180 mg Full Health

14931
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με ισχυρό εκχύλισμα ρίζας αστραγάλου σταθεροποιημένης απόδοσης.

19,50 €
με ΦΠΑ

Ο αστράγαλος έχει μια μακρά ιστορία χρήσης στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική και χρησιμοποιείται για την υποστήριξη και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. H ρίζα του είναι πλούσια σε μαγνήσιο και σε ποτάσσιο ενώ περιέχει επίσης σίδηρο, λινελαϊκό οξύ, μαγγάνιο, χολίνη, μπεταϊνη, ρουματακενίνη, β-σιτοστερόλη, σαπωνίνες, φλαβονοειδή, πολυσακχαρίτες κ.α. Περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.

ΟΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΥΣΙΕΣ

Είναι πλούσιος σε σαπωνίνες ή αλλιώς γνωστές ως αστραγαλοσίδες, πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή, όπως η κουερσεντίνη και σε φυτοστερόλες, στοιχεία που του προσδίδουν πολλές ιδιότητες.

Το Astragaloside IV είναι μια βιοδραστική σαπωνίνη που απομονώθηκε για πρώτη φορά από τις ξηρές ρίζες φυτών του γένους Astragalus.

Ο αστράγαλος χρησιμοποιείται παραδοσιακά από την κινέζικη ιατρική σε περιπτώσεις βακτηριακών λοιμώξεων, φλεγμονής και βελτίωσης της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, με την ουσία Astragaloside IV ως χαρακτηριστική βιοδραστική σαπωνίνη του φυτού. Σε επίπεδο μηχανισμού χαρακτηρίζεται για τις κυτταροπροστατευτικές, ανοσορυθμιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα ρίζας Astragalus membranaceus τυποποιημένο. 5% σε Astragaloside IV

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σταθεροποιητής - υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (συστατικό κελύφους κάψουλας), πληρωτικό - κυτταρίνη

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.

Θρεπτικά Συστατικά

Ανά Ημερ.δόση 1 κάψουλα

ΣΗΠ*

Εκχύλισμα ρίζας Αστράγαλου (50:1)

180 mg

**

 

ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

**= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie