search

Vitamin D3 1000 IU Drops 50 ml Full Health

14975
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με Βιταμίνη D3 σε υγρή μορφή.

21,00 €
με ΦΠΑ

ο Full Health Vitamin D3 1000 IU Drops είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D3 σε υγρή μορφή, για βέλτιστο έλεγχο της δοσολογίας. Κάθε σταγόνα παρέχει 1000 IU βιταμίνης D3.

Με 100% φυσική πηγή βιταμίνης D3 από λανολίνη και λάδι καρύδας MCT ως διαλύτη, που διευκολύνει την απορρόφηση και εξασφαλίζει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα .

Η βιταμίνη D συμβάλλει:

  • τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος . *
  • τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών . *
  • τη διατήρηση φυσιολογικών δοντιών . *
  • τη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας. *
  • φυσιολογική απορρόφηση/χρήση ασβεστίου και φωσφόρου και σε φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα. *

Σήμερα, η βιταμίνη D έχει συσχετιστεί με διάφορες άλλες ασθένειες και καταστάσεις υγείας, τόσο σωματικές όσο και ψυχικές (αποτέλεσμα μελετών).

Χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και ΓΤΟ.

* Οι παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τη βιταμίνη D είναι επίσημος ισχυρισμός υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), Κανονισμός ΕΕ αριθ. 432/2012, Αρ. EFSA Journal 2009 · 7 (9): 1227 [Βιταμίνη D], 2009 (9): 1227, 2011 · 9 (6): 2203 [Βιταμίνη D], 2010 · 8 (2): 1468 [Βιταμίνη D]
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ : MCT OILS( λιπαρά μέσης αλύσου από λάδι καρύδας),
χολεκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3), αντιοξειδωτικό μέσον [τοκοφερόλες]
ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά
τροποποιημένα συστατικά.

1-2 σταγόνες ημερησίως ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διατροφικές πληροφορίες 1 σταγόνα ΣΗΔ

BITAMINH D3 25 mcg 500%
(χοληκαλσιφερόλη) 1000 IU

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie