search

Παστίλιες για το Λαιμό Ευκάλυπτος & Μέντα (8 τεμ.) ARKOVOX

15412
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι Arkovox® Pastilles είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να μαλακώνει το λαιμό .

2,40 €
με ΦΠΑ

Οι παστίλιες περιέχουν Erysimum και Matricaria . Αυτά τα φυτά είναι γνωστά για τη μαλακτική τους δράση στο επίπεδο του λαιμού.

Χωρίς ζάχαρη, οι παστίλιες παρέχουν μια ευχάριστη και μακροχρόνια αίσθηση φρεσκάδας και συνιστώνται επίσης σε περίπτωση κούρασης των φωνητικών χορδών (βραχνάδα).

Γλυκαντικό: Σορβιτόλη - Εκχύλισμα κορυφής ανθοφορίας ερυσίμου ( Sisymbrium officinale (L.) Scop.) - Πυκνωτικό: Αραβικό κόμμι - Εκχύλισμα λουλουδιών Matricaria chamomilla ( Matricaria chamomilla L.) - Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου ( Eucalyptus globulus - blueholing ) - Ment: V.

 Πάρτε μία παστίλια κάθε δύο ώρες και αφήστε τη να λιώσει στο στόμα σας. Ενήλικες: 4 έως 6 παστίλιες την ημέρα. Παιδιά από 6 ετών: 2 έως 3 παστίλιες την ημέρα.

Για1 δισκίο6 ταμπλέτες
Εκχύλισμα Ερύσιμου 24 mg 144 mg
Απόσπασμα Matricaria 12 mg 72 mg
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie