• -37%
search

Milk Thistle Πόσιμο, 50ml, Natural Vitamins

11817
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά φυτικού συμπληρώματος διατροφής Εκχυλίσματος Γαϊδουράγκαθου, της Natural Vitamins, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Βοηθάει στη προφύλαξη του συκωτιού από τις τοξίνες, στην ανανέωση των κυττάρων του συκωτιού & στη μείωση των φλεγμονών. Επίσης συμβάλλει στο φιλτράρισμα των βλαβερών ουσιών, αποτρέποντας παράλληλα τη δημιουργία πετρών στα νεφρά & τη χολή!

12,59 €
19,99 €
με ΦΠΑ

Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν και μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές στην γεύση, την οσμή και την υφή, από παρτίδα σε παρτίδα του προϊόντος. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης υγείας. ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων: 210 7793777Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ 76965 24/07/2020.Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχειθέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

NATURAL VITAMINS IKE, 2109650594, 800482404, ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ 68Β
Συγκατάθεση για cookie