greek-product
Οδοντόκρεμα Χωρίς Φθόριο με Μαστίχα & Μανταρίνι 75ml, Ελληνική, Άνεμος
search
  • Οδοντόκρεμα Χωρίς Φθόριο με Μαστίχα & Μανταρίνι 75ml, Ελληνική, Άνεμος
  • Οδοντόκρεμα Χωρίς Φθόριο με Μαστίχα & Μανταρίνι 75ml, Ελληνική, Άνεμος

Οδοντόκρεμα Χωρίς Φθόριο με Μαστίχα & Μανταρίνι 75ml, Ελληνική, Άνεμος

4871
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οδοντόπαστα με γνήσιο μαστιχέλαιο και φυσικό μανταρίνι, χωρίς φθόριο. Με γνήσιο μαστιχέλαιο Χίου και ευχάριστη, φρουτώδη γεύση μανταρινιού. Sensitive. Οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα. Καταπολεμά αποτελεσματικά την ουλίτιδα. Δυναμώνει τα ούλα για γερά, υγιή δόντια! Ελληνική οδοντόκρεμα χωρίς επιβλαβή χημικά , χωρίς parabens (παραβίνες) & χωρίς φθόριο.

5,10 €
με ΦΠΑ

Με την φρουτώδη γεύση της είναι ιδανική και για παιδιά.

Κατάλληλη και για ομοιοπαθητική.

Η εταιρεία Άνεμος είναι καθαρά ελληνική επιχείρηση που παράγει στην Ελλάδα προϊόντα με φυσική μαστίχα. Για την υλοποίηση των ειδικών συνταγών συνδυάζονται αρμονικά τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά (ανεξαρτήτου κόστους) με τις ευεργετικές ιδιότητες του μαστιχελαίου, την αγνότητα των βιολογικών βοτάνων και την αποτελεσματικότητα των προσεκτικά επιλεγμένων ενεργών συστατικών. Όλες οι πρώτες ύλες / συστατικά που χρησιμοποιούνται αφού ελεχθούν επισταμένως επιλέγονται μόνο αυτές που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές . Όλα τα συστατικά που επιλέγονται είναι υποαλλεργικά, αποτελεσματικά και χωρίς -έστω υποψία- παρενεργειών ή πιθανών επιπλοκών. Και όλα αυτά εφαρμόζονται με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής σε ελεγχόμενους και διαπιστευμένους χώρους παραγωγής.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie