search

Flatolim 60 Vcaps Full Health

14986
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με ενεργό άνθρακα, γλυκάνισο και μάραθο.

13,50 €
με ΦΠΑ

Ο ενεργός άνθρακας συμβάλλει στη μείωση του υπερβολικού μετεωρισμού μετά το φαγητό. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με 1gr το οποίο θα πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το γεύμα και 1gr αμέσως μετά το γεύμα

Το γλυκάνισο και ο μάραθος χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των πεπτικών προβλημάτων και του μετεωρισμού

Το VEGETAL CHARCOAL προέρχεται από την ελεγχόμενη καύση ξύλου. Έχει την ικανότητα να προσελκύει τις τοξίνες και τους μικροοργανισμούς που υπάρχουν στον πεπτικό σωλήνα

Το Flatolim είναι ένα ισχυρό προϊόν κατά της βαριάς πέψης, του μετεωρισμού και της δυσπεψίας

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που παράγεται με υψηλή θερμότητα σε ελεγχόμενο περιβάλλον, σε κενό αέρα, από πρώτη ύλη όπως φλοιό καρύδας, ξύλο, μπαμπού, πυρήνες ελιάς και τύρφη.

Χαρακτηρίζεται για την ικανότητα να προσροφά τις τοξικές ουσίες.

Οι αρχαίοι Ινδοί χρησιμοποιούσαν τον άνθρακα για να εξυγιάνουν το πόσιμο νερό και οι Αιγύπτιοι τον χρησιμοποιούσαν από το 1500 π.Χ. για να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους. Είναι γνωστό επίσης ότι ο πατέρας της Ιατρικής, Ιπποκράτης, χρησιμοποιούσε άνθρακα συχνά στις διάφορες θεραπείες του.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ?

Ναι, ο ενεργός άνθρακας είναι ένα απολύτως ασφαλές, συστατικό. Ωστόσο δεν το παρακάνουμε: η αδιάλλειπτη χρήση του σε μεγάλες δόσεις μπορεί να οδηγήσει σε διατροφικές ελλείψεις, αδυναμία και κόπωση

Σαν συμπλήρωμα διατροφής χρησιμοποιείται με απόλυτη ασφάλεια για ελεγχόμενο χρονικό διάστημα, όταν παρουσιάζεται η ανάγκη και μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΦΥΤΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ, ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΥ, ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΜΑΡΑΘΟΥ

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: διογκωτικό μέσον [φυτική κυτταρίνη], αντιπηκτικά μέσα [τάλκη,στεαρικό μαγνήσιο], υλικό κάψουλας υδροξυπροπυλμεθυλοκυτταρίνη.

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

2 κάψουλες την ημέρα μετά από το κύριο γεύμα με
ένα ποτήρι νερό.

Διατροφικές πληροφορίες 2 caps ΣΗΔ

ΦΥΤΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ 252 mg **
ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΥ
(pimpinella anisum) (4:1) 81 mg **
ΞΗΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΜΑΡΑΘΟΥ
(foeniculum vulgare) (4:1) 81 mg **

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie