search

Rhodiola & Siberian Ginseng 90 Caps Full Health

14969
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά σταθεροποιημένα εκχυλίσματα ροντιόλας και σιβηριανού τζίνσενγκ.

19,50 €
με ΦΠΑ

Η FULL HEALTH χρησιμοποιεί τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα στην παρασκευή των σκευασμάτων, καθώς η διαδικασία της εκχύλισης και της συγκέντρωσης των δραστικών συστατικών εξασφαλίζει την περιεκτικότητα και συνεπώς τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Αυθεντικό εκχύλισμα Rhodiola rosea τυποποιημένο να περιέχει 3% rosavins και όχι λιγότερο από 1% salidrosides - που ταιριάζουν με τις συγκεντρώσεις που χρησιμοποιούνται στις κλινικές δοκιμές. Αυτό σημαίνει περισσότερη κυτταρική ενέργεια για το σώμα σας!.

Καθαρό, πλήρως ελεγμένο με τις ευρωπαικές διαδικασίες ελέγχου καθαρότητας σιβηριανό τζίνσενγκ, σταθεροποιημένης απόδοσης 2% σε ελευθεροσίδες

Η Rhodiola Rosea περιέχει ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικών δραστικών συστατικών τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι οι rosavins, ενώ η ροντιόλα βάσει του EMA (European Medicines Agency) χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την προσωρινή ανακούφιση από τα συμπτώματα του στρες, της κούρασης και της αδυναμίας.

Το τζίνσενγκ βάσει του οργανισμού EMA (European Medicines Agency) χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της κούρασης και της αδυναμίας

 Εκχύλισμα ρίζας (Rhodiola rosea L.) τυποποιημένο σε min.
3% Rosavine, εκχύλισμα ρίζας του Siberian Ginseng (Eleutherococcus
senticosus Maxim.) Τυποποιημένο σε. 2% Eleuteroside, σταθεροποιητής -
υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (συστατικό του κελύφους της κάψουλας).  

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά

τροποποιημένα συστατικά.

 Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα.

Διατροφικές πληροφορίες 1 caps ΣΗΔ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΑΣ ΡΟΝΤΙΟΛΑΣ 140 mg **
Που αποδίδει 3% rosavines 4.2 mg **
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΙΒΗΡΙΑΝΟΥ ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ 85 mg **
Που αποδίδει 2% eleutherosides 1.7 mg **

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie