search

Sodium Bicarbonate 500g Full Health

14972
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

100% Διττανθρακική σόδα χωρίς άλλα πρόσθετα, χωρίς αλουμίνιο, χωρίς γλουτένη, χωρίς αλλεργιογόνα.

9,75 €
με ΦΠΑ

Το διττανθρακικό νάτριο, γνωστό σε όλους ως μαγειρική σόδα (bakingsoda), είναι ένα άλας που αποτελείται από ιόντα νατρίου και διττανθρακικά ιόντα.Έχει λευκή κρυσταλλική μορφή, ελαφρώς αλμυρή, αλκαλική γεύση και υψηλή διαλυτότητα στο νερό.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣΤα ένζυμα του οργανισμού επηρεάζονται από το pH του. Αν δεν είναι σωστότο pH δεν απορροφώνται οι τροφές που τρώμε και δεν είναι η υγεία μας καλήΤο pH για τον οργανισμό είναι πολύ σημαντικό, τόσο που για να το διατηρήσειθυσιάζει θρεπτικά συστατικά όπως για παράδειγμα το ασβέστιο των οστών.Όταν το αίμα γίνει πολύ όξινο είναι κατάλληλο για ανάπτυξη οξείας ή χρόνιαςαρρώστιας, ιδιαίτερα αρθρίτιδας ή καρκίνου Όλες οι εκφυλιστικές νόσοι καιαυτές που προκαλούνται από μικροοργανισμούς εμφανίζονται κυρίως σεόξινο περιβάλλον.

Τα τρόφιμα δεν χαρακτηρίζονται ως όξινα ή αλκαλικά πριν καταναλωθούν,αλλά μετά την πέψη, όταν απορροφώνται και μεταβολίζονται. Όταν τα τρόφιμαμεταβολίζονται, αφήνουν χημικά υπολείμματα και σχηματίζουν όξινα ή αλκαλικάπροϊόντα. Τα αλκαλικά προϊόντα είναι οι υγιείς φορείς και τα όξινα προϊόνταοδηγούν στην εκφύλιση, τη στέρηση οξυγόνου και σε ασθένειες. Οι περισσότεροιάνθρωποι καταναλώνουν, ιδιαίτερα, επεξεργασμένα τρόφιμα που προκαλούνοξίνιση του σώματος, όπως κρέατα, σάκχαρα, άλευρα, γάλα και τυρί.Τρώγοντας πάρα πολλά όξινα τρόφιμα επέρχεται κορεσμός του οργανισμούμε οξέα, επιβραδύνεται η αποβολή των τοξινών, προκαλώντας συσσώρευσηδύσοσμων αερίων, όπως είναι το θείο και ο φώσφορος, τα οποία συνδέονταιμε άλλες χημικές ουσίες για να σχηματίσουν οξέα. Πολλοί ειδικοί πιστεύουνότι η υπερβολική οξύτητα είναι υπεύθυνη για μια σειρά από νόσους,συμπεριλαμβανομένων των ρευματισμών, της αρθρίτιδας, των πονοκεφάλων,πέτρες σε νεφρά και χολή.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 100% διττανθρακική σόδα
ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και
γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie