• -20%
Conditioner Με Λεμόνι & tea tree, 400ml, Faith In Nature
search
  • Conditioner Με Λεμόνι & tea tree, 400ml, Faith In Nature

Conditioner Με Λεμόνι & tea tree, 400ml, Faith In Nature

11663
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά conditioner με έλαιο τεϊόδεντρου και βιολογικό λεμόνι, κατάλληλο για κανονικό προς λιπαρό τύπο μαλλιών, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το προϊόν είναι φτιαγμένο από 100% φυσικό άρωμα και φυσικά συστατικά και είναι γνωστό για τις καθαριστικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

8,40 €
10,50 €
με ΦΠΑ

Μέρος της φυσικής σειράς σαμπουάν Faith In Nature, όλη η περιποίηση των μαλλιών μας είναι εγκεκριμένη από την Vegan Society, χωρίς σκληρότητα και φτιαγμένη με φυσικά και οργανικά συστατικά.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aqua (Water), Cetearyl alcohol*, Caprylic/capric triglyceride*, Citrus limon peel extract / Citrus medica limonum (lemon) peel extract**, Citrus limon peel oil / Citrus medica limonum (lemon) peel oil*, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil**, Zingiber officinale (ginger) root extract**,Cymbopogon citratus extract**, Litsea cubeba fruit oil*, Tocopherol*, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Cetrimonium chloride*, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid*, Curcumin CI 75300*, Limoneneº, Citralº

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΠΑΝΔΟΥΛΑΣ Γ & ΣΙΑ ΕΕ, 2103612571, 999452730, ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ 18 ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Συγκατάθεση για cookie