bio-product
Βιολογικά Μπισκότα από Σιτάρι Dinkel 150γρ. Bio, Holle
search
  • Βιολογικά Μπισκότα από Σιτάρι Dinkel 150γρ. Bio, Holle
  • Μπισκότα από σιτάρι Dinkel 150gr Βιολογικά Holle
  • Μπισκότα από σιτάρι Dinkel 150gr Βιολογικά Holle

Βιολογικά Μπισκότα από Σιτάρι Dinkel 150γρ. Bio, Holle

896
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Νόστιμα βιολογικά μπισκοτάκια από σιτάρι Dinkel για μετά τον 8ο μήνα. Με ήπια γεύση και πολύ εύπεπτα είναι ιδανικά για το μωρό είτε σαν σνακ είτε για να εκπαιδευτούν στο μασούλημα. Συμβάλλουν έτσι στην ανάπτυξη των σαγονιών και των μυών της μάσησης αλλά βέβαια και στην γενικότερη ανάπτυξη του μωρού σας. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών. Δεν περιέχουν αυγό.

4,35 €
με ΦΠΑ

Παραγωγή: Tα Holle Βιολογικά Dinkel-μπισκότα παράγονται από βιολογικά συστατικά και παρασκευάζονται με φυσική μαγιά και θαλασσινό αλάτι Το παξιμάδι είναι χωρίς ζάχαρη

Σημαντικές πληροφορίες:

Παρακαλώ μην επιτρέψει στο μωρό σας να δαγκώσει το μπισκότο χωρίς επίβλεψη. Μην δίνετε το μπισκότο όταν το μωρό σας είναι ξαπλωμένο –( κίνδυνος πνιγμού).

Ποιότητα: Βιολογική και βιοδυναμική (Demeter)

Η βιοδυναμική γεωργία είναι μια οικολογική γεωργία που λαμβάνει υπ' όψη της πέραν των φυσικών παραγόντων και αφανείς δυνάμεις στη φύση που παίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της ζωής, την υγεία και ευρωστία των φυτών και των γεωργικών ζώων. Αναλυτικότερα , μέσα από την ανακύκλωση των οργανικών υλικών και την αποφυγή κάθε είδους επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και αποδυνάμωσης της ζωής των φυτών και των ζώων σταθεροποίηται η οικολογική ισορροπία. Προστατεύεται ποικιλία μικροοργανισμών στο έδαφος ενώ οι εργασίες εναρμονίζονται σύμφωνα με τους κοσμικούς ρυθμούς, δηλαδή οι διάφορες εργασίες, σπορά, φύτεμα, κλάδεμα, συγκομιδή κλπ. να γίνονται τις ευνοϊκές χρονικές στιγμές.Επιπλέον η φυτική παραγωγή συνδυάζεται με την κατάλληλη κτηνοτροφία, τόση που να μπορεί να τραφεί από παραγωγή του κτήματος.Επιλέγονται μόνο φυτά και ζώα που ταιριάζουν στις συνθήκες της περιοχής κι έχουν αυξημένη αντοχή. Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των ζωοτροφών, προέρχονται από το ίδιο το κτήμα. Ζωοτροφές που έρχονται απ' αλλού θα είναι μόνο συμπλήρωμα και θα πρέπει να προέρχονται από βιοδυναμικό αγρόκτημα ή τουλάχιστον από βιολογικό. Στις ζωοτροφές δεν επιτρέπονται χημικά πρόσθετα, αντιβιοτικά κλπ. φάρμακα. - Για θεραπείες χρησιμοποιούνται κυρίως ομοιοπαθητικά φάρμακα και βότανα.

Ο αγρότης εργάζεται ευχάριστα και δημιουργικά σε ένα αρμονικό τοπίο και προσπαθεί να κάνει το κτήμα του έναν όσο το δυνατόν αυτάρκη ζωντανό οργανισμό, από την παραγωγικότητα του οποίου θα μπορεί να προσφέρει υγιή, ζωντανή τροφή και σε άλλους, τροφή που θα βοηθά τους ανθρώπους να γίνονται όχι μόνο πιο υγιείς αλλά ακόμη και πιο συνειδητοί.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Ναι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Αλεύρι Dinkel (χαμηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη) βιοδυναμικής καλλιέργειας 63%, σιρόπι ρυζιού βιολογικής καλλιέργειας, βούτυρο (γαλακτοκομικό προϊόν) βιοδυναμικής καλλιέργειας, σκόνη μπανάνας βιολογικής καλλιέργειας, βιταμίνη Β1 (απαιτείται από το νόμο).

Παρακαλούμε φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην συσκευασία όσον αφορά την δοσολογία σε σωστές ποσότητες. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το μωρό σας λαμβάνει το σωστό ποσό των θρεπτικών συστατικών. Περιέχει υδατάνθρακες, όπως όλα τα προϊόντα δημητριακών. Η συνεχής επαφή με υγρούς υδατάνθρακες μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα, ως εκ τούτου προσέξτε την υγιεινή των δοντιών του μωρού.

Το προϊόν περιέχει γλουτένη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie