• -20%
search

Σαμπουάν με Έλαιο Jojoba 400ml Faith in Nature

15111
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το σαμπουάν με έλαιο Jojoba της Faith in Nature είναι ιδανικό για κανονικά / ξηρά μαλλιά.

8,40 €
10,50 €
με ΦΠΑ

Το έλαιο jojoba είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τα μαλλιά καθώς τα θρέφει και τα κάνει απαλά. Μετά το λούσιμο τα μαλλιά σας θα είναι πιο λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα.

  • Περιέχει φυσικά συστατικά σε ποσοστό 99%
  • Είναι κατάλληλο για κανονικά έως ξηρά μαλλιά.
  • Δεν περιέχει σιλικόνη, Paraben, SLS και SLES
  • Το άρωμά του προέρχεται από 100% φυσικά αιθέρια έλαια
  • Είναι Cruelty Free και Vegan με πιστοποιήσεις από την Cruelty Free International και τη Vegan Society
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aqua (Water), Ammonium Laureth Sulfate*, Maris Sal (Sea Salt), Polysorbate 20*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Cananga Odorata Flower Oil*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Parfum (Fragrance)*, Ascophyllum Nodosum Powder**, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Limonene*, Linalool* *Plant derived, **Sustainable

Απλώστε το σαμπουάν σε υγρά μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ. Λουστείτε και ξεβγάλτε καλά με νερό μέχρι να καθαρίσουν τελείως τα μαλλιά. Επαναλάβετε αν χρειάζεται.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie