bio-product
Σαμπουάν  Παιδικό 500ml Βιο Urtekram
search
  • Σαμπουάν  Παιδικό 500ml Βιο Urtekram
  • Σαμπουάν  Παιδικό 500ml Βιο Urtekram

Βιολογικό Σαμπουάν Παιδικό 500ml Bio, Urtekram

1742
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Με Καλέντουλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Νερό, αλόη *, σαπούνι από ζάχαρη καρύδας και καλαμποκιού , γλυκερίνη λαχανικών, λεβουλινικό οξύ, ανισικό οξύ, κιτρικό οξύ, * εκχύλισμα καλέντουλας, αιθέριο έλαιο καλέντουλας *. Τίποτα άλλο. * = βιολογικής γεωργίας

12,90 €
με ΦΠΑ

Διεθνής κατάλογος των συστατικών (INCI) 2010: Aqua, aloe barbadensis * gel, κοκοφοινικελαιοαμιδοπροπυλοβεταϊνη, coco-γλυκοζίτη, νάτριο θειικό , γλυκερίνη, λεβουλινικό οξύ, νάτριο κοκκοϋλο γλουταμινικό, π-ανισικό οξύ, κιτρικό νάτριο, μελισσόχορτο * εκχύλισμα officinalis, Mentha piperita εκχύλισμα *, aurantium εσπεριδοειδή dulcis * (* άρωμα), γερανιόλη ", λιναλοόλη", λιμονένιο "* = Από βιολογική γεωργία"= Από αιθέριο έλαιο100% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης18% του συνόλου των συστατικών που προέρχονται από Βιολογική Γεωργία.Φυσικά και βιολογικά καλλυντικά πιστοποιημένα από τον ECOCERT Greenlife σύμφωνα με το πρότυπο ECOCERT διαθέσιμα στο cosmetics.ecocert.com.

Certified organic by Ecocert
No animal testing

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie