• -20%
search

Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών με Έλαιο Jojoba 400ml Faith in Nature

15110
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το conditioner Faith in Nature περιέχει έλαιο jojoba, το οποίο είναι γνωστό ότι βοηθά στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Για κανονικά έως ξηρά μαλλιά.

8,40 €
10,50 €
με ΦΠΑ

Τα προϊόντα Faith in Nature παρασκευάζονται με τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, φυσικά προερχόμενα και με 100% φυσικό άρωμα.

  • 99% φυσικής προέλευσης.
  • Φτιαγμένο με 100% φυσικό άρωμα και αιθέρια έλαια
  • Εγκεκριμένο από την κοινότητα των vegans
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aqua (Water)***, Cetearyl alcohol*, Brassica campestris (rapeseed) seed oil*, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, Cananga odorata flower oil*, Melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil*, Ascophyllum nodosum powder**, Cetrimonium chloride*, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid*, Limonene*

* Plant derived / Φυτικής προέλευσης

** Wild harvested & sustainable / Άγριας συλλογής & βιώσιμα

*** Water from the Lake District / Νερό από την περιοχή Lake District.

Εφαρμόστε την μαλακτική κρέμα, μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε για 5 λεπτά και ξεβγάλτε καλά.

Συμβουλευτικές πληροφορίες:

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύντε αμέσως με άφθονο νερό. Εάν παρουσιαστεί ευαισθησία, διακόψτε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie