bio-product
search

Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών με Έλαιο Bιολογικού Άγριου Τριαντάφυλλου 400ml Faith in Nature

15887
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η μαλακτική κρέμα μαλλιών Wild Rose, αξιοποιεί τα ενυδατικά οφέλη του βιολογικού ελαίου τριανταφυλλιάς. Αυτό το όμορφα αρωματισμένο conditioner περιποιείται απαλά, αφήνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο απαλά και υγιή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

10,50 €
με ΦΠΑ

  • Το μαλακτικό άγριο τριαντάφυλλο των 400 ml εκμεταλλεύεται τα ενυδατικά οφέλη του βιολογικού ελαίου τριανταφυλλιάς για τα μαλλιά.
  • Κοντίσιονερ 99% φυσικής προέλευσης για όλους τους τύπους μαλλιών
  • Χωρίς σιλικόνη, Paraben, SLS και SLES
  • Φτιαγμένο με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης & αιθέρια έλαια
  • Περιέχει βιολογικό έλαιο τριανταφυλλιάς
  • Περιποίηση μαλλιών εγκεκριμένη από την Vegan Society και χωρίς σκληρότητα
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Aqua (Νερό), Cetearyl Alcohol*, Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Cocos Nucifera (Καρύδα) Oil**, Rosa Canina Fruit Oil**, Parfum (άρωμα)*, Cetrimonium Chloride*, βενζοϊκό νάτριο, σορβάτη κάλιο Κιτρικό Οξύ*, Κιτρονελλόλη*, Γερανιόλη*

* Φυτική προέλευση
 
** Βιολογικά πιστοποιημένα

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε το Wild Rose Conditioner σε βρεγμένα μαλλιά, απλώνοντάς τα μέχρι τις άκρες. Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε τα μαλλιά σας για 5 λεπτά για να τα αφήσετε να μουλιάσουν στις λωρίδες και μετά ξεπλύνετε καλά με νερό μέχρι τα μαλλιά να μην έχουν υπολείμματα που μπορεί να αφήσουν τα μαλλιά επίπεδη.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό. Εάν παρουσιαστεί ερεθισμός, σταματήστε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie