bio-product
search

Σαμπουάν Δεντρολίβανου και Κυπαρισσιού (κανονικά και λιπαρά μαλλιά) 250ml Bee Honest Cosmetics

15696
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το σαμπουάν δεντρολίβανου και κυπαρισσιού συνδυάζει τον ήπιο καθαρισμό και τα φυσικά ενεργά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών σιταριού που επανορθώνουν τα μαλλιά, μελιού και βιολογικού αιθέριου ελαίου δεντρολίβανου και ελαίου κυπαρισσιού.

10,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Το έλαιο κυπαρισσιού βοηθά στην προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών και στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος. Το άρωμα των ελαίων έχει αναζωογονητική δράση.

Τύπος μαλλιών: κατάλληλο για κανονικά και λιπαρά μαλλιά (από 3 ετών).

Τα Bee honest καλλυντικά εμπνεύστηκαν από τη μέλισσα και χρησιμοποιούν με ευγνωμοσύνη ειδικά συστατικά φροντίδας όπως το μέλι, το κερί μέλισσας, την πρόπολη και το Gelee royale.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών τύπων δέρματος. Η Bee honest cosmetics πιστεύει ότι η εξωτερική ομορφιά, η υγιεινή διατροφή και η γενική ευεξία παρέχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό, κοκο-γλυκοζίτη, κοκοθειικό νάτριο, ελαϊκό γλυκερύλιο, έλαιο φύλλων Rosmarinus Officinalis*, έλαιο Cupressus Sempervirens, μαλτοδεξτρίνη, υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου, Mel*, καραμέλα*, σύμπλοκο χλωροφυλλίνης-χλωριούχου χαλκού, χλωροφυλλίνη-σορβατικό σύμπλοκο, Οξύ, υδροξείδιο του νατρίου, βενζοϊκό νάτριο.

**Βιολογικής προέλευσης.
Το 99% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλετε (αποφύγετε την επαφή με τα μάτια). Χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό για επιπλέον φροντίδα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie