• -12%
bio-product
search

Lavera Σαμπουάν Φρεσκάδας & Εξισορρόπησης 250ml

15622
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ζήστε την αίσθηση lavera της αποτελεσματικής περιποίησης μαλλιών από τη φύση: Η προσεκτικά ισορροπημένη φόρμουλα μας με βιολογική μέντα και βιολογικό lime είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες των μαλλιών που λαδώνουν γρήγορα και τα καθαρίζει σχολαστικά, ενώ παράλληλα τους δίνει φρεσκάδα που διαρκεί και βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του τριχωτού της κεφαλής.

7,74 €
8,80 €
με ΦΠΑ

Βιολογικό βάλσαμο λεμονιού :
Δρά αντιβακτηριδιακά και ανακουφίζει το τριχωτό της κεφαλής.
Εξουδετερώνει τα λιπαρά μαλλιά.

Βιολογική μέντα:
Δροσιστική, αναζωογονητική και καθαριστική δράση.
Έχει ρυθμιστική επίδραση, εξισορροπεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Βιοδιασπώμενη φόρμουλα χωρίς ορυκτέλαια, σιλικόνη και τεχνητά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά (σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά).
Πιστοποιημένο σύμφωνα με το αυστηρό και ανεξάρτητο πρότυπο COSMOS για φυσικά και βιολογικά καλλυντικά. Δερματολογικά ελεγμένο.
Το πλαστικό αυτού του μπουκαλιού, συμπ. το καπάκι, είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό.
Πιστοποίηση PETA και δεσμευμένη για την καλή διαβίωση των ζώων.
Αποκλειστική φυσική φόρμουλα που αναπτύχθηκε από την έρευνα lavera, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα της φύσης.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό (Aqua), κοκοθειικό νάτριο, κοκαμιδοπροπυλ βηταΐνη, λαυρυλογλυκοσίδη, δεκυλογλυκοσίδιο, θαλασσινό αλάτι (Maris Sal), κιτρικό οξύ, εκχύλισμα φύλλων Mentha Piperita (μέντας)*, εκχύλισμα φρούτων εσπεριδοειδών Aurantifolia (Lime) Barbaden*, Aloe Σκόνη χυμού*, εκχύλισμα φύλλων Urtica Dioica (τσουκνίδα)*, εκχύλισμα φύλλων Camellia Sinensis*, γλυκερίνη, ενδεκυλενικό γλυκερύλιο, λεβουλινικό οξύ, Pca γλυκερυλελαϊκό, λεβουλινικό νάτριο, αλκοόλη** denat., Guar Hydroxypropyltrimonide, Chr. )***, Citral***, Limonene***, Linalool***

* συστατικά από βιολογική γεωργία
** παρασκευασμένα με βιολογικά συστατικά
*** φυσικής προέλευσης

Κάντε μασάζ με σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και δημιουργήστε αφρό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie