Σαμπουάν με Άγρια Τσουκνίδα 200ml Maria Treben
search
  • Σαμπουάν με Άγρια Τσουκνίδα 200ml Maria Treben

Σαμπουάν με Άγρια Τσουκνίδα 200ml Maria Treben

8982
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά σαμπουάν με άγρια τσουκνίδα της Maria Treben, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα φροντίδας μαλλιών, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Απαλό σαμπουάν με ουδέτερο Ph από άγρια βότανα των Αυστριακών Άλπεων. Καταπολεμά την πιτυρίδα και την τριχόπτωση, δυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά, ρυθμίζει την λιπαρότητα και χαρίζει όγκο! Ιδανικό για κανονικά προς λιπαρά μαλλιά.

20,90 €
με ΦΠΑ

Το σαμπουάν με άγρια τσουκνίδα Maria Treben είναι υπερσυμπυκνωμένο. Χρησιμοποιήστε μικρότερη ποσότητα από τα κοινά σαμπουάν.

Από το πρώτο κιόλας λούσιμο θα αποκτήσετε απαλά και λαμπερά μαλλιά χωρίς να χρειάζεστε contitioner.

Η τσουκνίδα θεωρήθηκε ένα σπουδαίο φάρμακο για πολλέ παθήσεις από τον Ιπποκράτη & τον Γαληνό. Στην σύγχρονη βοτανολογία χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης & της πιτυρίδας. Είναι γνωστό επίσης ότι το εκχύλισμα της χαρίζει όγκο και δύναμη στα μαλλιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie