search

Σαμπουάν με Βιολογική Αλόη Βέρα / για Κανονικά / Ξηρά Μαλλιά / 400ml Faith in Nature

15886
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το σαμπουάν Aloe Vera είναι ένα φυσικό σαμπουάν που περιέχει βιολογική αλόη βέρα, η οποία είναι γνωστή για τις αναζωογονητικές της ιδιότητες, καθιστώντας την ιδανική για τη φυσική θρέψη των μαλλιών σας.

10,50 €
με ΦΠΑ

  • Vegan σαμπουάν με βιολογική αλόη βέρα
  • Κατάλληλο για κανονικά προς ξηρά μαλλιά
  • Χωρίς σιλικόνη, Paraben, SLS και SLES
  • Σαμπουάν 99% φυσικής προέλευσης
  • 100% φυσικής προέλευσης άρωμα & αιθέρια έλαια
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aqua (νερό), αμμώνιο Laureth Sulfate*, Maris Sal (θαλασσινό αλάτι), Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Polysorbate 20*, Cocamidopropyl Betaine*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil*, Melaleu Έλαιο φύλλων Alternifolia (Tea Tree)*, Άρωμα (άρωμα)*, Σορβικό Κάλιο, Βενζοϊκό Νάτριο, Κιτρικό Οξύ*, Κιτράλη*, Λιμονένιο*, CI 75810 (Σύμπλοκο Χλωροφυλλίνης-Χαλκού)*

* Φυτικής προέλευσης,

**Βιολογικά πιστοποιημένα

Κάντε απαλό μασάζ με το σαμπουάν Aloe Vera σε βρεγμένα μαλλιά, ξεπλύνετε καλά μέχρι να καθαρίσουν τα μαλλιά και επαναλάβετε εάν χρειάζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε το Conditioner με Aloe Vera .

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό. Εάν παρουσιαστεί ερεθισμός, σταματήστε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie