search

Mannose Plus 80 Caps Full Health

14954
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φόρμουλα μαννόζης με φυτικά εκχυλίσματα.

28,50 €
με ΦΠΑ

Το συμπλήρωμα διατροφής Mannose Plus της Full Health στοχεύει στην υποστήριξη του ουροποιητικού συστήματος έναντι των παθογόνων εισβολέων.

Συγκεκριμένα, περιέχει κράνμπερι, που εμποδίζει τα παθογόνα να προσκολληθούν στο ουροθήλιο της ουροδόχου κύστης. Από την άλλη, το Uva ursi χρησιμοποιείται σταδιακά στην πρόληψη των ουρολοιμώξεων χάρη στην ισχυρή αντιμικροβιακή δράση που παρέχει.

Το εκχύλισμα πικραλίδας μαζί με το τσάι Java και το εκχύλισμα μαϊντανού δρουν ως διουρητικά απομακρύνοντας μηχανικά τους μικροοργανισμούς, αποτρέποντας την εμφάνιση πέτρας στα νεφρά. Ταυτόχρονα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) ενέκριναν τη χρήση του solindago ως παραδοσιακού φυτικού βοηθήματος με ήπια διουρητική δράση για την ανακούφιση από ήπιες διαταραχές του ουροποιητικού.

Τέλος, το Ellirose είναι ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα ιβίσκου πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες, παρέχοντας την απαιτούμενη αντιοξειδωτική δράση.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: μαννόζη, εκχύλισμα κράνμπερυ, αρκτοστάφυλλος, εκχύλισμα
φύλλων μαϊντανού, εκχύλισμα ταραξάκου, εκχύλισμα σολιντάγκου, εκχύλισμα
ορθοσίφωνα, πατενταρισμένο εκχύλισμα φύλλων ιβίσκου ELIROSE®.
ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: υλικό κάψουλας φυτική κυτταρίνη
ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά
τροποποιημένα συστατικά.

 Λαμβάνετε 2-4 κάψουλες την ημέρα σύμφωνα με τις οδηγίες
του ειδικού.

Διατροφικές πληροφορίες 1 cap ΣΗΔ

D-MANNOSE 500 mg
CRANBERRY EXTRACT CONCETRATE
(vaccinium macrocarpon) 80 mg
UVA URSI EXTRACT
(arctostaphylos uva ursi) 15 mg
PARSLEY LEAF EXTRACT
(taraxacum officinalis) 30 mg **
GOLDENROD EXTRACT
(solidago virgaurea) 10 mg
HIBISCUS FLOWER EXTRACT ELIROSE®
(hibiscus sabdariffa) 40 mg
JAVA ROOT /ORTHOSIFON EXTRACT
(clerodendranthus spicatus) 30 mg
DANDELLION ROOT EXTRACT
(taraxacum officinalis) 40 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie