greek-product bio-product
search

Κάψουλες με Βιολογικό Εκχύλισμα Rhodiola Rosea - 60 Vegan caps - 300mg BIO TONICS

15436
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φυσικό προϊόν διατροφής με βιολογικό εκχύλισμα Rhodiola Rosea για σωματική & ψυχική υγεία.

18,37 €
με ΦΠΑ

Φυσικό προϊόν διατροφής με βιολογικό εκχύλισμα Rhodiola Rosea, ένα προσαρμογόνο βότανο που βοηθάει τον οργανισμό να προσαρμοστεί σε κάθε δύσκολη συνθήκη που βιώνει, σε γυάλινη συσκευασία με 60 vegan κάψουλες, βελτιώνει και μειώνει τα επίπεδα άγχους, θυμού, σύγχυσης, κακής διάθεσης, κατάθλιψης, προστατεύει τα κύτταρα από την καταστροφή, ρυθμίζει τον καρδιακό παλμό και βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία και τη μνήμη.

Τα προιόντα της Amhes Pharma δεν περιέχουν βαρεά μέταλλα, σόγια, GMO, αλάτι, ζωικά προιόντα, ζάχαρη, μαγιά, τεχνητα χρώματα, γαλακτοκομικά, στάρι, γλουτένη, λακτόζη.

Η εταιρία χρησιμοποιεί ως έκδοχα φυσική κυτταρίνη, άμυλο πατάτας, άμυλο ρυζιού, φυσικό πυρίτιο, λεκιθίνη ηλίανθου. Ως ασφάλεια ποιότητας, ρυθμιστή οξύτητας και γεύσης χρησιμοποιεί μόνο φυσικές γεύσεις, φυσικό κιτρικό οξύ λεμονιών και φυσικό ασκορβικό οξύ vit C.
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Βιολογικό εκχύλισμα Rhodiola Rosea

Λαμβάνετε μία κάψουλα με ένα ποτήρι νερό/χυμό για να επιτύχετε την κατάποση. Άτομα με πρόβλημα κατάποσης μπορούν να ανοίξουν την κάψουλα και να ανακατέψουν το περιεχόμενο σε νερό ή χυμό.  
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ
 
Διατηρείται σε ξηρό, σκιερό και δροσερό μέρος (<25◦C). Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Περιέχει 60 κάψουλες. VEGAN.
Λαμβάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας χωρίς συνοδεία επιπλέον τροφής. NUTRACEUTICALS.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ANA ΚΑΨΟΥΛΑ: 300 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie