greek-product bio-product
search

Βιολογικός Κράταιγος 100g Ελληνικός Θετική Δόνηση

590
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ο Κράταιγος είναι ισχυρό καρδιοτονωτικό, που επιτρέπει την απο­κατάσταση της υπότασης και της υπέρτασης, της ταχυκαρδίας και της αρ­ρυθμίας. Είναι καταπραϋντικός, κατά της αϋπνίας που οφείλεται σε νευ­ρική υπερένταση αφού ελαττώνει τις εξάψεις του νευρικού συστήματος.

2,50 €
με ΦΠΑ

Ο Κράταιγος εχρησιμοποιείτο παραδοσιακά στην Ευρώπη για τις πέ­τρες των νεφρών και της ουροδόχου κύστης και ως διουρητικό. Οι βοτα­νολογίες του 16ου και του 18ου αιώνα Gerand Culpeper και K'Eogh αναφέ­ρουν όλες αυτές τις χρήσεις. Η σύγχρονη χρήση του κράταιγου για τα προβλήματα της καρδιάς προέρχεται από έναν ιρλανδό γιατρό και αμερι­κάνους γιατρούς κατά το τέλος του 19ου αιώνα.

Πάντως ο Διοσκουρίδης αναφέρει ήδη τον Κράταιγο ως θεραπευτικό του 1ου μ.Χ. αιώνα και κατά τον Μεσαίωνα ήταν γνωστός ως σύμβολο ελ­πίδας, και εχορηγείτο για πολλές

Ακόμη ο Κράταιγος προφυλάσσει από την αρτηριοσκλήρωση και έχει ευ­εργετική επίδραση πάνω στα αγγεία. Ένας σημαντικός αριθμός δοκιμών έχει επιβεβαιώσει την αξία του Κράταιγου για τη θεραπεία της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας. Είναι αξιοσημείωτο ότι μία δοκιμή που έγινε στη Γερμανία το 1994, έδειξε ότι ο Κράταιγος βελτιώνει το ρυθμό των καρδι­ακών παλμών. Είναι αποτελεσματικός αλλά ίσως να χρειαστεί μερικούς μήνες ώσπου να εμφανίσει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Όπως και σε πολλά βότανα ο Κράταιγος δρα σε αρμονία με τις φυσιολογικές λειτουρ­γίες του σώματος και χρειάζεται χρόνος για να εμφανιστούν οι αλλαγές. Το ασυνήθιστο χαρακτηριστικό αυτού του φυτού είναι η ικανότητα του τόσο να ελαττώνει την υψηλή πίεση, όσο και να επαναφέρει τη χαμηλή πίεση στα κανονικά επίπεδα. Οι βοτανοθεραπευτές χρησιμοποιώντας Κράταιγο επαναφέρουν την πίεση του αίματος στο κανονικό επίπεδο. Επίσης ενισχύει την κακή μνήμη βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίμα­τος στον εγκέφαλο και ως εκ τούτου αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου. Ακόμη είναι κατά της δυσπεψίας, της διάρροιας, του πονόλαιμου, των δι­αταραχών της εμμηνόπαυσης και έχει αντισπασμωδικές ιδιότητες.

Σε πιο σοβαρές καταστάσεις βέβαια η επίβλεψη ειδικού είναι απα­ραίτητη.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Έγχυμα: ρίξτε ένα φλιτζάνι βραστό νερό σε 2 κουταλιές του τσαγιού καρπούς και αφήστε το για 15-20 λεπτά, το ρόφημα αυτό πρέπει να πίνετε δύο με τρεις φορές τη μέρα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η παραπάνω δοσολογία ισχύει και για τα ανθοφόρα στελέχη του Κράταιγου, που είναι πολύτιμα για τις διαταραχές του κυκλοφορικού.

Επίσης έγχυμα με 10 γρμ. στα 1000 γρμ. νερό.

Βάμμα Κράταιγου 2-4 ml τρεις φορές τη μέρα ή 20 σταγόνες 2-3 φορές τη μέρα.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΪΣΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 6937211448, 55397235, ΑΓΧΙΑΛΟΥ 32
Συγκατάθεση για cookie