greek-product
Ποσειδών Τσάι του Βουνού με Φρούτα 20φακ. Πήγασος
search
  • Ποσειδών Τσάι του Βουνού με Φρούτα 20φακ. Πήγασος
  • Ποσειδών Τσάι του Βουνού με Φρούτα 20φακ. Πήγασος
  • Ποσειδών Τσάι του Βουνού με Φρούτα 20φακ. Πήγασος

Ποσειδών Τσάι του Βουνού με Φρούτα 20 φακελάκια, Ελληνικός, Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

6725
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Παραδοσιακό ρόφημα φυτικής προέλευσης, που μπορεί να βοηθήσει με τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδης ιδιότητές του, τονωτικό & διεγερτικό. Είναι εύγευστο και αρωματικό και μπορείτε να το καταναλώσετε κρύο ή ζεστό, με μέλι ή σκέτο. Περιέχει βιολογικό τσάι βουνού (Σιδερίτη) μήλο, πορτοκάλι ηλίανθο, βερίκοκο, ιβίσκο.

7,55 €
με ΦΠΑ

Το τσάι του βουνού επιδρά ευεργετικά σε:

- Κρυολογήματα - Φλεγμονές του ανώτερου αναπνευστικού - Την καταπολέμηση της δυσπεψίας και των γαστρεντερικών διαταραχών Επίσης θεωρείται:

- Αντισπασμωδικό - Αναλγητικό - Επουλωτικό - Αντιοξειδωτικό - Αγχολυτικό

Το τσάι του βουνού περιέχει πληθώρα συστατικών όπως φλαβονοειδή, διτερπένια, φαινυλοπροπάνια, ιριδοειδή, μονοτερπένια. Τα τελευταία χρόνια το τσάι του βουνού έχει βρει τη θέση του κάτω από το επιστημονικό μικροσκόπιο με στόχο την εξακρίβωση της θετικής του επίδρασης στον οργανισμό.

Παρασκευή ζεστού ροφήματος

Τοποθετούμε την πυραμίδα με το τσάι μας εντός της κούπας. Προσθέτουμε 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Επιτρέπουμε στο τσάι μας, να εκχυλίσει τα βότανα για 10 λεπτά . Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, σκεπάζουμε το φλυτζάνι μας με ένα πιατάκι για όσο διαρκεί η εκχύλιση.

Παρασκευή κρύου ροφήματος

Τοποθετούμε την πυραμίδα με το τσάι μέσα σε μία κούπα. Προσθέτουμε 250ml φρέσκου βρασμένου νερού εντός της κούπας. Επιτρέπουμε στο τσάι μας, να εκχυλίσει για 10-15 λεπτά σκεπασμένο με φλυτζάνι για πιο έντονη γεύση. Στην συνέχεια τοποθετούμε το ρόφημα στο ψυγείο, όπου μπορεί να διατηρηθεί για 2 τουλάχιστον ημέρες, ή προσθέτουμε πάγο για άμεση κατανάλωση.

Το Greenhouse προτείνει τα προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης ΠΗΓΑΣΟΣ , της οποίας σκοπός είναι , η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως αρώνιας, γκότζι, αλόης, τρούφας, ιπποφαούς, καθώς και αρωματικών βοτάνων όπως μελισσόχορτου, βασιλικού, λεβάντας, ρίγανης, δίκταμου κ.α. με βιολογικό και μόνο τρόπο, εγκεκριμένο από τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie