• -10%
Βερνίκι Νυχιών Vintage Red 5 ml Benecos
search
  • Βερνίκι Νυχιών Vintage Red 5 ml Benecos

Βερνίκι Νυχιών Vintage Red 5 ml Benecos

9531
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βερνικιού νυχιών Vintage Red της Benecos, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα για το μακιγιάζ, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Με 90% φυσικά συστατικά, από ανανεώσιμες πηγές και με ειδικη φόρμουλα που αφήνει το οξυγόνο να διαπερνά το βερνίκι, αφήνοντας τα νύχια όμορφα & υγιή. Σε πολλά λαμπερά & φυσικά χρώματα, με μεγάλη διάρκεια!

4,32 €
4,80 €
με ΦΠΑ

Τα βερνίκια της Benecos είναι vegan και δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά όπως parabens, φορμαλδεϋδες, τολουόλη, φθαλικά και καμφορά & κατασκευάζονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

ETHYL ACETATE, N-BUTYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, ALCOHOL, CITRIC ACID/PROPYLENE GLYCOL/SUCCINIC ACID COPOLYMER LAURATE, TRIETHYL CITRATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, BUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, DIACETONE ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PHOSPHORIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, BIOTIN [+/-(MAY CONTAIN) SILICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, MICA, TIN OXIDE, BARIUM SULFATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 15850 (RED 6), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE)]

Αφού εφαρμόσετε το βερνίκι πάνω στα νύχια σας, αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι μαλλιών. Μόλις στεγνώσουν τοποθετήστε τα για λίγο κάτω από κρύο νερό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie