greek-product
Σοκολάτα Υγείας Πορτοκάλι Χωρίς Ζάχαρη 75γρ. Wish
search
  • Σοκολάτα Υγείας Πορτοκάλι Χωρίς Ζάχαρη 75γρ. Wish
  • Σοκολάτα Υγείας Πορτοκάλι Χωρίς Ζάχαρη 75γρ. Wish

Σοκολάτα Υγείας Πορτοκάλι Χωρίς Ζάχαρη 75γρ., Ελληνική, Wish

4470
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η Wish Chocolate Υγείας Πορτοκάλι παράγεται χωρίς την προσθήκη ζάχαρης από πρώτη ύλη αυθεντικής σοκολάτας, περιλαμβάνει φυσική βανίλια και βιολογικό έλαιο πορτοκαλιού. Με τη σειρά προϊόντων υγιεινής διατροφής, η Wish εκπληρώνει την ευχή μας για υγεία & απόλαυση.

1,90 €
με ΦΠΑ

Συστατικά: γλυκαντική ουσία (μαλτιτόλη), έλαιο πορτοκαλιού, βούτυρο κακάο, κακαόμαζα, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φυσική βανίλια, Στερεά κακάο 55% τουλάχιστον. Περιέχει σόγια. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, πρωτεϊνών σίτου, γάλακτος & αυγού.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά Μερίδα

25 γρ

Ανά 100 γρ

Ενέργεια

486 kj

116 kcal

1945 kj

465 kcal

Λιπαρά

Εκ των οποίων κορεσμένα

9 g

5.7 g

36.1 g

22.6 g

Υδατάνθρακες

Εκ των οποίων σάκχαρα

11.6 g

0.03 g

46.4 g

0.1 g

Πρωτεΐνες

1.3 g

5 g

Φυτικές Ίνες

1.8 g

7.3 g

Αλάτι

0.003 g

0.011 g

Η Wish ειναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία και όλα της τα προϊόντα παράγονται στην Λευκάδα. Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής της πλαισιώνεται από έμπειρο προσωπικό το οποίο παράγει με μεράκι όλες τις γεύσεις της αυθεντικής σοκολάτας Wish! Η χαμηλή περιεκτικότητά της σε θερμίδες, σε συνδυασμό με την απολαυστική της Γεύση, εκπληρώνουν την ‘’Ευχή’’ για Υγεία & Απόλαυση! Στη σοκολάτα Wish χρησιμοποιείται αντί για ζάχαρη η φυσική γλυκαντική ύλη μαλτιτόλη. Η μαλτιτόλη έχει την ιδιότητα να απορροφάται αργά από τον οργανισμό με αποτέλεσμα να μην προκαλεί απότομες μεταβολές στα επίπεδα σακχάρου. Έτσι η Wish μπορεί να καταναλώνεται και από άτομα με διαβήτη στα πλαίσια της καθημερινής ισορροπημένης διατροφής. Δύο πολύ ξεχωριστά φυσικά συστατικά: η φυσική βανίλια και η λεκιθίνη ηλίανθου, διαφοροποιούν αισθητά την Wish από τις υπόλοιπες σοκολάτες ως προς την ποιότητα & τη μοναδική γεύση! Η Αυθεντική Σοκολάτα Wish προσφέρει την πλούσια διατροφική αξία της πραγματικής σοκολάτας, χωρίς υποκατάστατα του κακάο, ζάχαρη & άλλα βλαβερά συστατικά για τον οργανισμό. Είναι η Ευχή που έγινε πραγματικότητα για όσους επιθυμούν....να προσέχουν τη διατροφή τους χωρίς παράλληλα να στερούνται την απόλαυση και την ποιότητα, αλλά και η πιο υγιεινή πρόταση για τις διατροφικά ευπαθείς ομάδες όπως είναι τα άτομα με διαβήτη & παχυσαρκία και φυσικά για όλα τα παιδιά που λατρεύουν τη Σοκολάτα!

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Bio
Όχι
Lactose Free
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie