snow greek-product bio-product
Βιολογικό Παγωτό Belgian Choco Bio 500ml, Ελληνικό, Kayak
search
  • Βιολογικό Παγωτό Belgian Choco Bio 500ml, Ελληνικό, Kayak

Βιολογικό Παγωτό Belgian Choco Bio 500ml, Ελληνικό, Kayak

2523
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Παγωτό από υλικά πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας με υπέροχη γεύση και κομματάκια σοκολάτας .Η Kayak είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που διαθέτει βιολογικό παγωτό σε τέσσερις μαγικές γεύσεις. (απόλυτη βανίλια, πλούσια σοκολάτα, πραγματική φράουλα, εξωτικό πράσινο τσάι).

11,20 €
με ΦΠΑ

Τα παγωτά της Kayak παρασκευάζονται από φρέσκα υλικά χωρίς τη χρήση συνθετικών χρωστικών ουσιών και συντηρητικών.

Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους (σοκολάτα Valrhona, χυμούς και σάρκα από φρούτα από τους καλύτερους οίκους), τα κάνει να απευθύνονται σε εκείνους που έχουν την ικανότητα να ξεχωρίσουν, να αποζητήσουν και να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητα στη γεύση και την ποιότητα . Στο kayak θα βρείτε και τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες γεύσεις. Γεύσεις που είναι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά, ξαφνιάσματα γεύσεων όπως ακριβώς ο chef ενός καλού εστιατορίου.

Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

KAYAK ABEE, 2310688369, 99052648, ΥΠΟΚ ΣΥΝΟΡΑ ΦΙΛΥΡΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
Συγκατάθεση για cookie