• -10%
Οδικό σετ, Plantoys, ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι
search
  • Οδικό σετ, Plantoys, ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι
  • Οδικό σετ, Plantoys, ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι
  • Οδικό σετ, Plantoys, ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι

Οδικό σετ (6208), Plantoys, ξύλινο, οικολογικό, εκπαιδευτικό, παιχνίδι

12093
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά οδικού σετ, της Plantoys, σε μοναδική τιμή από τα παιχνίδια του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Εμπλουτίστε το οδικό σας δίκτυο με αυτό το σετ! Περιλαμβάνει 25 κομμάτια, 1 γέφυρα, 1 αυτοκίνητο, 1 φως δρόμου και 4 θάμνους (συνολικά 34 τεμάχια). Χαρίστε στον μικρό σας φίλο όλα όσα χρειάζεται για τα αυτοκινητάκια του.

85,50 €
95,00 €
με ΦΠΑ

Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3ετών και άνω

Η PlanToys αγκαλιάζει και σέβεται τη μητέρα φύση. Επιλέγει οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Έχει καθιερώσει τη χρήση ξύλου ειδικά επεξεργασμένου χωρίς βακτήρια και μικροοργανισμούς. Για την συναρμολόγηση των παιχνιδιών χρησιμοποιείται μη τοξική κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη και μη τοξικές βαφές με βάση το νερό χωρίς βαρέα μέταλλα, όπως είναι ο μόλυβδος, υδράργυρος κ.ά. Ενώ σε όλες τις εκτυπώσεις χρησιμοποιείται μελάνι σόγιας και μελάνι που έχει ως βάση το νερό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΟΥΡΚΑΚΗ ΑΘΑΝ. ΚΟΥΡΚΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ Ο.Ε., 24410 25443, 800398808, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 27
Συγκατάθεση για cookie