• -10%
Πίστα Αγωνιστικών, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
search
  • Πίστα Αγωνιστικών, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι
  • Πίστα Αγωνιστικών, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

Πίστα Αγωνιστικών, Plantoys, Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό, Παιχνίδι

8808
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά οικολογικής πίστας αγωνιστικών της Plantoys, σε εξαιρετική τιμή, από τα παχνίδια του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αφήστε τα αμαξάκια να κυλήσουν & μαντέψτε ποιο θα πάει πιο μακριά ! Ένα υπέροχο παιχνίδι για την ανάπτυξη του οπτικό-κινητικού συντονισμού & της λεπτής κινητικότητας.

58,50 €
65,00 €
με ΦΠΑ

Κατάλληλο από 18 μηνών.

Τα παιχνίδια της Plantoys κατασκευάζονται από καουτσουκόδεντρα τα οποία έχουν σταματήσει πλέον να παράγουν λατέξ και προορίζονται για καύση. Για τρία χρόνια πριν την κοπή των δέντρων δεν προστίθενται χημικά στο χώμα ενώ η διαδικασία ξήρανσης του ξύλου για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας του γίνεται χωρίς χημικά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΟΥΡΚΑΚΗΣ Α. ΒΑΙΟΣ, 2441025443, 16993663, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 27
Συγκατάθεση για cookie