• -10%
search

Πιατέλα θαλασσινών Ξύλινη, Οικολογική Plantoys (3632)

14011
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φέρτε τη γεύση της θάλασσας στο εστιατόριο του νεαρού σεφ σας με την πιατέλα θαλασσινών PlanToys.

34,20 €
38,00 €
με ΦΠΑ

Το σετ περιλαμβάνει μια ποικιλία από θαλασσινά και σκεύη για να διδάξουν στα παιδιά τη σημασία της προπαρασκευαστικής εργασίας στην κουζίνα. Διαθέτει 1 στρείδι, 1 γαρίδα με κέλυφος που αφαιρείται από τη φλούδα, 1 ψάρι που κόβεται σε φέτες, 2 λεμόνια, 1 μαχαίρι στρειδιού, 1 μαχαίρι φιλέτου και 1 πιάτο. Συνδυάστε αυτό το σετ με άλλα τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη PlanToys για μια εμπειρία εστιατορίου πέντε αστέρων.

  • Τα παιδιά θα μάθουν πώς να ετοιμάζουν θαλασσινά με αυτό το σετ θαλασσινών καθώς μαθαίνουν δεξιότητες ζωής ή κάνουν το πρώτο βήμα για να γίνουν σεφ
  • Ξεφλουδίστε το κέλυφος των γαρίδων, τυλίξτε το στρείδι και φιλέτο το ψάρι και ετοιμάστε με φέτες λεμονιού με αυτό το σετ παιχνιδιού προσποίησης
  • Εξαιρετική προσθήκη σε κάθε σετ φαγητού που προσποιείται το παιχνίδι ή το πρώτο σετ φαγητού
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    6,3 σε Χ 6,3 σε Χ 0,7 ίντσες

    16 cm X 16 cm X 1,9 cm

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    ΦαντασίαΔημιουργικόςΣυντονισμόςΚοινωνικήΓλώσσα & ΕπικοινωνίαΣυναισθηματικά
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie