• -10%
search

Σετ Βάφλας Ξύλινο, Οικολογικό, Εκπαιδευτικό Plantoys (3615)

14072
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ο μικρός σας σεφ θα λατρέψει αυτό το σετ βάφλας, που περιλαμβάνει μία συσκευή για βάφλες, 1 βάφλα, μαχαιροπήρουνο, ένα πιάτο σερβιρίσματος, λαβίδες, 4 φέτες φρούτων και σιρόπι.

36,00 €
40,00 €
με ΦΠΑ

  • Ας ανοίξουμε ένα μαγαζί με βάφλες! Θέλετε μια βάφλα φράουλας καλυμμένη με σοκολάτα; Ή, μήπως προτιμάτε μια απλή βάφλα με σιρόπι; Ό,τι κι αν είναι, τα πιτσιρίκια μπορούν να προσποιηθούν ότι φτιάχνουν τις καλύτερες βάφλες του κόσμου με το σετ βάφλας!
  • Το σετ περιλαμβάνει συσκευή για βάφλες, κουτάλι, πιρούνι, μαχαίρι, λαβίδες, γαρνιτούρες φρούτων και σιρόπι ώστε τα παιδιά να έχουν μια ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού. Επίσης, επειδή αυτό το σετ είναι βιώσιμης κατασκευής και απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες, τα μικρά παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια και χωρίς ανησυχία!
  • Οι λεπτές κινητικές δεξιότητες, ο συντονισμός χεριού-ματιού και η ικανότητα συγκέντρωσης διεγείρονται ενώ προσποιείται ότι παίζετε με το σετ βάφλας. Το διαδραστικό παιχνίδι με άλλους βελτιώνει τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, ενώ το παιχνίδι ρόλων ενεργοποιεί τη φαντασία. Κατάλληλο για παιδιά 2 ετών και άνω.
  • Κατασκευάζεται βιώσιμα στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιώντας καουτσούκ χωρίς χημικά, κόλλα χωρίς φορμαλδεΰδη, οργανικές χρωστικές ουσίες και βαφές με βάση το νερό.
    Διάσταση προϊόντος (Π x Β x Υ) :

    5,94 σε Χ 5,12 σε Χ 1,85 ίντσες

    15,1 εκ. Χ 13 εκ. Χ 4,7 εκ

    Παράγοντες για την ανάπτυξη του παιδιού:
    ΦαντασίαΚοινωνικήΓλώσσα & ΕπικοινωνίαΣυντονισμόςΔημιουργικήΣυναισθηματική
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie